İftara katılmıştı: Erdoğan'ı 'hünkar' ilan etti

İftara katılmıştı: Erdoğan'ı 'hünkar' ilan etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birkaç gün önce sanatçı ve sporcularla iftar programında bir araya geldi. İftara katılan oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu'nun paylaşımı tepki çekti. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş''ta bulunan Dolmabahçe Sarayı''nda sanatçı, oyuncu ve ünlü isimlerle iftar programında bir araya gelişinin ardından iftarla ilgili ayrıntılar gündemi meşgul etmeye devam ediyor...

İftar programına Kalemkar Semih İrteş, piyanist Güher Pekinel ve Süher Pekinel, İbrahim Tatlıses, akademisyenler Uğur Derman ve Çiçek Derman, bestekar Amir Ateş, ilahi sanatçısı Sami Özer, piyanist-besteci Büşra Kayıkçı, yazar Gülseren Budayıcıoğlu, yönetmen Mesut Uçakan, hattat Hasan Çelebi, fotoğrafçı İzzet Keribar, yazar Gülper Refiğ, YouTuber Merve Özkaynak, rap sanatçısı Resul Aydemir, Karadenizli sanatçı Ekin Uzunlar ile Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkanı İskender Pala, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Hülya Koçyiğit, Coşkun Sabah, Demet Akalın, Hülya Avşar, Yavuz Bingöl, Umut Akyürek, Müşerref Akay, Yonca Evcimik, Ahmet Selçuk İlkan, Tamer Karadağlı, Metin Şentürk, Gamze Özçelik, Şafak Sezer, Alişan Tektaş ve Şükriye Tutkun başta olmak üzere çok sayıda sanatçı katıldı.

İftar davetine katılan oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Erdoğan''la olan fotoğrafını “Hünkarım…” notuyla paylaşması tepki çekti.

İşte Yenişehirlioğlu’nun paylaşımı;


Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir? 

Bahadır Yenişehirlioğlu (d. 26 Mayıs 1962, Akhisar, Manisa); Türk oyuncu, hukukçu ve yazardır. Daha çok roman türünde eserler vermiştir. Aynı zamanda da avukattır; Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü''nden mezundur.

Yenişehirlioğlu, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Derviş karakterine hayat veriyor.

İlgili Haberler