"İktidar berbat bir finale doğru gidiyor"

"İktidar berbat bir finale doğru gidiyor"
İYİ Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Ankara ve İstanbul'da açılan tanzim çadırlarında oluşan kuyruklara atıfta bulunarak, "Şu kesin ki iktidar, berbat bir finale doğru gidiyor" ifadelerini kullandı.

Meyve-sebze fiyatlarındaki artışın önüne geçebilmek için hükümet tarafından hayata geçirilen tanzim satış noktaları tepkileri de beraberinde getirdi.

Ucuz meyve-sebze alabilmek için vatandaşların tanzim çadırları önünde uzun kuyruklar oluşturduğu görülürken, hükümete bir eleştiri de İYİ Parti'den geldi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, tanzim çadırları önünde meydana gelen görüntülere dikkat çekerek, "İktidar berbat bir finale doğru gidiyor" ifadelerini kullandı.

"Tank Palet Fabrikası ve Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesini de hatırlatan Ağıralioğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Şeker fabrikalarını, tank palet fabrikasını, yolları, köprüleri hülâsa "her şeyi özelleştiren" Ak Parti sebzeyi, meyveyi, patlıcanı, soğanı tanzim satış mağazalarıyla kamulaştırdı. Şu kesin ki iktidar, berbat bir finale doğru gidiyor. Bugün kuyrukları gördük. Yarına Allah kerîm!"

İlgili Haberler