Bazı gazetecilerle ilgili çarpıcı Sedat Peker iddiası. AVM'de yemek yerken bile konuşulanları duymuş

Bazı gazetecilerle ilgili çarpıcı Sedat Peker iddiası. AVM'de yemek yerken bile konuşulanları duymuş
Barış Pehlivan, iktidara yakın gazetecilerin birkaç gündür aralarında Sedat Peker’le ilgili bazı söylentileri yaydıklarını yazdı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan bugünkü yazısında, AKP’ye yakın bazı isimlerin kendi aralarında Sedat Peker ile ilgili neler konuştuklarını yazdı.

“Konuşulanlar doğru mu yoksa abartma mı, zaman gösterecek” diyen Pehlivan, “Duydum ki iktidara yakın gazeteciler birkaç gündür aralarında şu üç söylentiyi yayıyor” ifadeleriyle kulislerden aldığı bilgileri paylaştı.

Pehlivan, iktidara yakın gazetecilerin aralarında konuştukları birinci söylentinin “Sedat Peker’in elinde bir başka medya patronuna ait görüntülerin de olduğunu aktardı .İçeriğinin bilinmediği o görüntülerin seçim yaklaştığında paylaşılması bekleniyormuş.” olduğunu açıkladı.

Pehlivan yazısında ikinci söylentinin “Sedat Peker için “Blöf yapıyor, elinde bir şey yok” diyen Cem Küçük, bu iddiasını bir AVM’de yemek yerken söylemiş. Küçük’ün İstanbul’da dediğini duyan birileri Dubai’deki Peker’e anlatmış. Peker’in yeni paylaşımları da bunun üzerine gerçekleşmiş.” olduğunu belirtti.

Barış Pehlivan 3. söylentinin ise , “Sedat Peker Twitter’da yaptığı hamlelerle aslında medyadaki Süleyman Soylu’ya yakın insanları sistemin dışına atmaya çalışıyormuş.” olduğunu yazdı.

İlgili Haberler