İktidara yakın isimler birbirine girdi!

İktidara yakın isimler birbirine girdi!
İktidara yakın Star ve Habertürk gazeteleri yazarları Ersoy Dede ve Nihal Bengisu Karaca, sosyal medya üzerinden birbirlerine FETÖ suçlamasında bulundu.

İktidara yakınlığı ile bilinen Star gazetesi yazarı Ersoy Dede ve Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, sosyal medya üzerinden çok sert bir tartışmaya girdi.

OdaTV'de yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Cemil Ertem'in yeğeni Barış Ertem'in Nihal Bengisu Karaca'nın seçim sonuçlarıyla ilgili yazdığı yazısını sosyal medya hesabından eleştirdi.

Ertem’in paylaşımına yorum yapan Ersoy Dede ise Karaca için "FETÖ medyasının kıdemli yöneticisiydi. 17 Aralık'tan sonra bile yazılarında hocaefendi demeyi sürdürdü. Soran olursa ‘el alışkanlığı’ diyordu. Tepemize çıkaranlar düşünsün" ifadelerini kullandı.

Ersoy'un açıklamalarına tepki gösteren Nihal Bengisu Karaca “Hiçbir yöneticilik vasfı içermeyen Ek editörlüğünü ‘kıdemli fetö medyası yöneticiliği’ gibi lanse etmesiyle ilgili iftira için ise mahkemede hesaplaşacağız” cevabını verdi.

Ersoy Dede, daha sonra Karaca'yla ilgili attığı tweeti sildi. 

Ancak Karaca, Ersoy Dede'nin 17 Aralık'tan sonra Gülen'le ilgili yazdığı yazılarını hatırlatarak tepkisini sürdürmeye devam etti. "Ben 2009’dan önce onların gazetesinde çalıştım ama senin yaptığın şu Hocaefendi! güzellemelerini yapmak aklıma bile gelmedi. Hele 17/25’ten sonra 2014’te, Gülen’e saldırıyorlar gelin birlik olalım çağrılarını hiç yapmadım" diyen Karaca, Ersoy Dede'nin 20 Ocak 2014'te Yeni Akit'te yayımlanan "O muhabir Gülen'e ne soracaktı" başlıklı yazısını paylaştı.