İktidara yakın gazeteden Erdoğan'ı zora sokacak video. Saray'da herkes videoyu Whatsapp’dan birbirine gönderiyor

İktidara yakın gazeteden Erdoğan'ı zora sokacak video. Saray'da herkes videoyu Whatsapp’dan birbirine gönderiyor
İktidara yakın Yeni Şafak gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kızdıracak bir video paylaştı. Geçtiğimiz günlerde Erdoğan’ın elini sıkan İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un askerleri Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde elini sıktığı İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un askerleri Mescid-i Aksa''da Kıble Mescidi''ni bastı. Bu skandal görüntüleri AKP hükümetinin medya organı Yeni Şafak da paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz haftalarda İsrail ile yeni bir normalleşme süreci başlatmış bu doğrultuda Türkiye’ye gelen İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’u resmi törenle Ankara’da misafir etmişti. 

İSRAİL MESCİD- İ AKSA''YA BASKIN DÜZENLEDİ

İsrail askerleri Ramazan ayında Mescid-i Aksa''da yer alan Kıble Mescidi''ne baskın düzedi. Yeni Şafak İsrail’in bu saldırısını bir an için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail ile normalleşme sürecine girdiği dönemde unutarak “İşgalci İsrail güçleri, Mescid-i Aksa''da yer alan Kıble Mescidi''ne baskın düzenledi. Kauçuk kaplı mermi ve ses bombası kullanarak müdahale eden işgal güçleri, onlarca Filistinliyi yere yatırarak gözaltına aldı.” sözleriyle duyurdu.

Postallarıyla Mescid-i Aksa''daki Kıble Mescidi''ne baskın düzenleyen İsrail askerleri mescidin camlarını kırarak içeriye gaz ve ses bombası attı. Mescidde bulunan Filistinli Müslümanlara vahşice saldırılırken İsrailli askerlerin bu görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Ortaya çıkan bu görüntülerden sonra AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın normalleşme sürecinde nasıl bir yol izleyeceği de merak konusu oldu.

İlgili Haberler