İlay Aksoy: “Çapa ve Cerrahpaşa Hastanelerini yıktırmayacağız”

İlay Aksoy: “Çapa ve Cerrahpaşa Hastanelerini yıktırmayacağız”
Daha önce “Fatih’i Suriyeliler’e teslim etmeyeceğim” pankartıyla gündeme gelen İYİ Parti Fatih Belediye Başkan adayı İlay Aksoy, şimdi de “Çapa ve Cerrahpaşa Hastanelerini Yıktırmayacağız” pankartını Fatih sokaklarına astı.

Ali ÖZYİĞİT/ YENİÇAĞ

İYİ Parti Fatih Belediye Başkan adayı İlay Aksoy, daha önce, “Fatih’i Suriyeliler’e teslim etmeyeceğim” ve “Tarihi Yarımada’yı Katarlılar’a sattırmayacağım” pankartlarıyla gündeme gelmişti. Bu pankartlardan sonra hükümete yakın medyanın hedefi olan Aksoy, “Asıl beka sorunu Suriyeliler’dir ve sözlerimin arkasındayım” ifadelerini kullanmıştı.

Aksoy bu sefer de “Çapa ve Cerrahpaşa Hastanelerini Yıktırmayacağız” pankartıyla gündeme geldi.

ekran-alintisi-674.jpg

Çapa ve Cerrahpaşa Hastaneleri’ne ne olmuştu?

ÇAPA VE CERRAHPAŞA HASTANELERİ ONAY BEKLİYORLAR!

2012’den beri yıkılması gündemde olan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Hastaneleri en son Anıtlar kurulunda onay bekliyorlar.

Dönüşüm kapsamında yenilenmesi planlanan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi 1,5 yıldır Anıtlar Kurulu’ndan onay bekliyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan projeye onay çıkar çıkmaz start verilecek…

İstanbul’un en köklü hastanelerinden Çapa ve Cerrahpaşa, dönüşüm kapsamında yenilecek. Geçtiğimiz yıl 25 milyon TL’ye tapuları alınan Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yenileme çalışması tüm hazırlıkların tamamlanmış olmasına rağmen 1,5 yıldır başlayamıyor.

1,5 YILDIR ANITLAR KURULU’NDAN ONAY BEKLİYOR

Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi yenileme projesi 1,5 yıldır Anıtlar Kurulu’ndan onay bekliyor. Her 2 hastane de sur içi bölge sınırlarında kaldığı için Anıtlar Kurulu’nun onayı olmadan çivi bile çakılamıyor.

İlgili Haberler