İlçe başkanının 20 TL'lik şovuna esnaftan tepki

İlçe başkanının 20 TL'lik şovuna esnaftan tepki
AKP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Muhammet Gökmen’in Yeniçiftlik Mahallesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, “siftah parası” adı altında esnafa zarf içinde 20 TL vermesi tepkilere neden oldu. CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan, olaya tepki göstererek “Pandemi döneminde zor günler geçiren esnafla adeta alay ediyorlar” dedi.

Ferhat Akgün Tekirdağ / Yeniçağ

CHP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı Tolga Çalışkan, “AKP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı, esnafın aklıyla adeta alay etti. Esnafın yüzüne bakacak durumu kalmayan AKP iktidarının temsilcisi, 20 TL’lik siftah parası dağıttı. Siftah parası dağıtımında boy boy fotoğraflar çekildi. Yeniçiftlik Mahallemizden bazı esnaflar partimize gelerek, bu konuyu bize illettiler. Acı gerçek şu ki; esnaf artık sizden ne siftah parası bekliyor ne de başka bir şey. Esnaf sizden hayır gelmeyeceğini, pandemi döneminde bir kez daha anlamış durumda.” diye konuştu.

“ESNAFIN AKLIYLA ALAY EDERCESİNE”

Esnafın pandemi döneminde iktidarın kendilerini unuttuğunu açıkça gördüğünü ifade eden Çalışkan; “Geçtiğimiz gün AKP Marmaraereğlisi İlçe Başkanı esnafın aklıyla alay edercesine bir işe imza attı. Esnafın yüzüne bakacak durumu kalmayan AKP iktidarının temsilcisi, esnafa 20 TL’lik siftah parası dağıttı. Siftah parası dağıtımında boy boy fotoğraflar çekildi. Yeniçiftlik Mahallemizden bazı esnaflar partimize gelerek bu konuyu bize illettiler. Acı gerçek şu ki; esnaf artık sizden ne siftah parası bekliyor ne de başka bir şey. Esnaf sizden hayır gelmeyeceğini anlamış durumda.” dedi.

c3b7bf8c-08df-453b-a1f3-03c3fb36deeb.jpg