İlker Aycı evlendi! Tuğçe Saatman kimdir

İlker Aycı evlendi! Tuğçe Saatman kimdir
THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ve Spor Spikeri Tuğçe Saatman'ın 18 Kasım'da evlendi. Peki Tuğçe Saatman kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ayrıntılar

İlker Aycı evlendi! Tuğçe Saatman kimdir

Tuğçe Saatman kimdir, nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? sorusu internette en sık aranılan isimlerden biri oldu. İlker Aycı'nın Tuğçe Saatman ile dünya evine gireceği gündeme düşünce kullanıcılar Tuğçe Saatman'ın kim olduğu merak konusu oldu. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Bein Sports’da görev yapan spor spikeri Tuğçe Saatman ile dünya evine giriyor. Çiftin düğünü, 18 Kasım’da Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirildi.

Bir süredir nişanlı olan çift, 2016’da bir röportaj sırasında tanışmıştı. 18 Kasım 2018 tarihinde saat 19.00'da yapılacak düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da tanıklık edeceği öğrenildi. 

47 yaşındaki İlker Aycı ile 30 yaşındaki Tuğçe Saatman'ın iki yıl önce bir röportaj sırasında tanıştıkları öğrenildi.

ilker4.jpg
İLKER AYCI KİMDİR?

1971, İstanbul doğumlu olan İlker Aycı, 2015 yılından bu yana, Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı olarak görev yapıyor. Türkiye Sigorta, Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği, DEİK Türk-Çin İş Konseyi, Vakıf Emeklilik A.Ş. ve Güneş Sigorta Spor Kulübü gibi kurumlarda farklı görevler yürüten Aycı, halen Türkiye Futbol Federasyonu, Türk Hava Yolları Spor Kulübü gibi farklı organizasyonların yönetim ve denetim mekanizmalarında görev alıyor.

saatman2.jpg
TUĞÇE SAATMAN KİMDİR?

Spor spikeri olan olan Saatman, 1988’de İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. Ardından Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra mesleği dışında hobisi ve çok sevdiği kameralar ve televizyon dünyasında çalışma hayatına adım attı. Babasınında vermiş olduğu destek ile spor spikerliğine başladı. Lig Tv ekranlarında Yılın Kadın Spor Spikeri seçildi.

Tuğçe Saatman'ın soyadı, dedesinin saatçi olmasından geliyor.