İlker Kaleli kimdir. İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu sevgili mi

İlker Kaleli kimdir. İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu sevgili mi
Hazer Amani'den geçtiğimiz ocak ayında boşanan Sıla ile oyuncu İlker Kaleli'nin yeni aşka başladığı iddia edildi. Peki, İlker Kaleli kimdir? İlker Kaleli kaç yaşında? İlker Kaleli kaç dil biliyor? İşte İlker Kaleli’nin hayatı…

İlker Kaleli, yeni bir aşka yelken açmasıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Burçin Terzioğlu ile birlikteliği biten Kaleli, geçtiğimiz aylar kısa süre oyuncu Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamıştı.

SILA VE İLKER KALELİ SEVGİLİ Mİ?

Posta''dan Suna Akyıldız''ın haberine göre; geçtiğimiz aylar kısa süre oyuncu Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşayan İlker Kaleli ile Sıla, yeni bir aşka yelken açtı.

Bir aydır birlikte olan çiftin oldukça mutlu olduğu söyleniyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen ilişki hakkında taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

İLKER KALELİ KİMDİR?

İlker Kaleli, 11 Mayıs 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

İlker Kaleli, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

İlker Kaleli, sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında Silsile adlı filmde yer aldı. 2015 yılından 2017 yılına kadar Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterini canlandırdı. 2020 yılında Öğretmen dizisinin başrolü Akif karakterini canlandırdı.

İlker Kaleli, iyi derece İngilizce bilmektedir.

6 dil bildiği ifade edilen İlker Kaleli''nin İngilizce aksanının, Londra''da yaşadığı dönemden geldiği düşünülüyor.