İmalathanelere seri baskın! İstanbul'da yine tonlarca kaçak alkol ele geçirildi!

İmalathanelere seri baskın! İstanbul'da yine tonlarca kaçak alkol ele geçirildi!
Başakşehir'de kaçak alkol imalathanelerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 7 ton etil ve metil alkol ile sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi. Operasyon kapsamında 2 kişi de gözaltına alındı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  Avcılar'daki bir imalathaneye yapılan ve 6 ton kaçak alkolün ele geçirilmişti.

İMALATHANELERE BASKIN

Operasyonun ardından 2 yeni imalathaneye daha baskın düzenledi. Başakşehir'de yapılan operasyonda etil ve metil olmak üzere yaklaşık 7 kaçak ton alkol ele geçirildi. Operasyon kapsamında 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

basaksehirde-kacak-alkol-operasyonu-7-ton-alkol-ele-gecirildi1-2928-dhaphoto1.jpgbasaksehirde-kacak-alkol-operasyonu-7-ton-alkol-ele-gecirildi1-2928-dhaphoto2.jpgbasaksehirde-kacak-alkol-operasyonu-7-ton-alkol-ele-gecirildi1-2928-dhaphoto3.jpgbasaksehirde-kacak-alkol-operasyonu-7-ton-alkol-ele-gecirildi1-2928-dhaphoto4.jpgbasaksehirde-kacak-alkol-operasyonu-7-ton-alkol-ele-gecirildi1-2928-dhaphoto5.jpgbasaksehirde-kacak-alkol-operasyonu-7-ton-alkol-ele-gecirildi1-2928-dhaphoto6.jpg

DHA

İlgili Haberler