İmamoğlu ve Yavaş'ın 10 Kasım programı açıklandı

İmamoğlu ve Yavaş'ın 10 Kasım programı açıklandı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ulu önder Atatürk'ün 81'inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla mevlit okutacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 81'inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla mevlit okutup, lokma dağıtacak.

İBB'den yapılan açıklamada, Ekrem İmamoğlu’nun 10 Kasım programı duyuruldu.

Açıklamada, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstanbul’un manevi atmosferini ayakta tutan iki önemli mekanda anacak. Başkan İmamoğlu, Taksim Meydanı’ndaki resmi törenin ardından Eyüp Sultan Cami’nde Mevlid-i Şerif okutacak, Karacaahmet Sultan Cemevi’nde lokma dağıtacak” denildi.

İmamoğlu’nun İstanbul’daki devlet törenlerinin yapılacağı Dolmabahçe Sarayı ve Taksim Meydanı’ndaki anma törenlerinden Taksim Meydanı’ndaki törene katılacağı da belirtilirken, törenin ardından Üsküdar’daki Karacaahmet Sultan Cemevi’ni ziyaret edeceği burada da Atatürk için lokma ile şerbet dağıttıracağı belirtildi.

MANSUR YAVAŞ DA MEVLİT OKUTACAK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı da 10 Kasım’da mevlit okutacağını duyurdu. ABB'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Büyükşehir Belediyemiz, vefatının 81. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için ikindi namazı öncesinde Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutacaktır" denildi.