İmamoğlu’ndan genç esnafa: İftira atma, günaha giriyorsun

İmamoğlu’ndan genç esnafa: İftira atma, günaha giriyorsun
İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararının ardından çalışmalarına başlayan İmamoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İmamoğlu’nun bir esnafla Habertürk’teki sözleri ile ilgili yaşanan diyalog dikkat çekti.

YSK’nın İstanbul’da seçimin iptali kararı sonrası seçim çalışmalarına başlayan Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy’de vatandaşlar ile bir araya geldi.

İmamoğlu’na, KİPTAŞ AVM içinde pizzacılık yapan bir esnaf, dünkü Habertürk canlı yayınında sorulan bir soru üzerine, sosyal medyaya düşen ”kumpas videosu”nu sordu. İmamoğlu, esnafla yaptğı sohbet sırasında “Bilgin olmadan hiç kimseyi suçlama. Günah işliyorsun şu anda. Zavallı medya bile tamamını yayınlamaktan çekiniyor. Genç bir insan olarak sana söylüyorum” dedi.

İmamoğlu ayrıca bir muhabirin internette dolaşan görüntülerin montaj olup olmadığı sorusuna ise “Montaj değil ama tamamını yayınla. PKK terör örgütü, FETÖ terör örgütü. Seni FETÖ’cülükle biri suçluyorsa, o FETÖ’cüdür. Seni PKK’lı diye biri suçluyorsa, anla ki o PKK’lıdır” şeklinde yanıt verdi.

İlgili Haberler