İmamoğlu'nun düğününe katıldığı Cihan Yaşar, Kuzu'dan cevap bekliyor

İmamoğlu'nun düğününe katıldığı Cihan Yaşar, Kuzu'dan cevap bekliyor
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Batman'da düğününe katıldığı Cihan Yaşar, kendilerinin terör örgütüne yakın olduğunu iddia eden AKP'li Burhan Kuzu'ya ispat çağrısında bulundu.

AKP'li Burhan Kuzu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Batman'da düğününe katıldığı Cihan Yaşar'ın ailesinin terör örgütüne yakınlığı ile bilindiğini iddia etmişti. 

Cihan Yaşar ise, Burhan Kuzu'nun ilgili paylaşımını alıntılayarak kendisine cevap verdi. Yaşar, Kuzu'ya tepki göstererek, "Sözde Profesör Burhan Kuzu, Sn. İmamoğlu Batman’da terör örgütüne yakınlığı ile bilinen ailenin düğününe katılmış diyor. Kuzu, bizim ailemiz de bir tane terör örgütüne destek veren bulamazsın. Senin FETÖ ile kol kola olduğun zamanı unutmadık. Bu attığınız çamur tutmaz. İspat etmeyen şerefsizdir." dedi.

edanfwsw4aez8g4.jpg

NE OLMUŞTU?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimleri öncesinde karşılaştığı Cihan Yaşar’dan, “Seçim günü Batman’da düğünüm vardı, oy vermek için ertelettim” sözlerini duyunca, genç vatandaşa düğününe katılma sözü vermişti. İmamoğlu, verdiği sözü tuttu ve Cihan-Ceylan Yaşar çiftinin Batman’daki düğünlerine katıldı. ‬

BURHAN KUZU'YU DA DÜĞÜNÜNE DAVET ETMİŞTİ

Burhan Kuzu, terör örgütü ile ilişkili dediği Cihan Yaşar'a 23 Haziran İstanbul seçimi sırasında Twitter'da, "Cihan kardeşim mutluluklar diliyorum. Allah mesut etsin. Ama düğününü boşuna erteleme. 23 Haziran'da kazanan Binali Yıldırım olacak" demişti. Cihan Yaşar ise Burhan Kuzu'nun bu twitine verdiği yanıtta, Kuzu'yu da düğününe davet etmiş ve nikah şahidinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olacağını belirtmişti.

69989006_1187221661480601_8371492546735505408_n-(1).png

İlgili Haberler