"İmralı’daki cani ve kıytırık aydın kehanetleri"

Değerli okuyucum sayın Dilek Göral; size hemen arz edeyim ki bendeniz MHP’den falan milletvekili adayı değilim..
Okuduğunuz haber yanlış..
Kaldı ki; tahminlerin aksine bendeniz MHP’li de değilim...
Efendim,bendenize yazan sayın Göral mektubunu,
“MHP’den adaylığınıza da sevindim. Bir okurunuz olarak tebrikler, hayırlı uğurlu olsun.” diyerek bitiriyor da bu nedenle yukarıdaki açıklamayı yaptım..Neden yaptım..Yarın öbürgün, bir MHP iktidarı çıkar da, biz de icap edip aleyhine yazdığımızda “herif aday olmak istemiş yapmamışlar,kızıyor da yazıyor” demesinler diye..
Neyse asıl konumuz Dilek Göral’ın satırları..
Buyrun..
“Sizin de dediğiniz gibi emperyalist çakallar yine sahnede ve onların ülkemizdeki uzantıları. Doğu, Güneydoğu karışık. Ben aşk meleğiyim diyerek göbeğini kaşıyan adam(!) eli kanlı katil; eğer diyor şu son günlerde, MHP CHP birlikte ya da tek başlarına iktidara gelirse bu halkı ben bile durduramam. Diğer yandan başımızdaki varolan iktidar açık ara farkla yüzde ellilerle tekrar iktidara gelecek propagandası yapan astrologlarla yandaşlar, kıytırık aydınlar,gazeteci geçinenler aynı teraneyi tekrarlıyorlar. Bu iki söylem arasındaki bağa bakar mısınız cani ile söz birliği edilmiş adeta. Hani o teröristle masaya oturuyorsun iddiasına bunu söyleyenler şerefsizdir diyen ve tayfası tarafından.
Burada çocukların kundaktan kafası yıkanıyor, ilkokuldaki çocuklar ‘biji serok apo’ sloganları atıyor. Evin karşısında oturan biri kardeşlerini gönderirken benim yerime de slogan atın, apoya saygı selam ve sevgilerimi iletin diyor. Yutkunduk, sustuk; kanımıza dokundu. Dedim içimden git apona (adının baş harfini büyük yazmak içimden gelmedi) da seni de özgürleştirsin; hepinizi iğfal ettiği, özgürleştirdiği gibi... Halbuki bir kitapta (adını hatırlayamıyorum) onlardan ne kadar tiksindiğini, aptal ve cahil olduklarını yazan ondan başkası değildi ve hâlâ bu insanlar onun kendi haklarını savunduklarını düşünüyorlar.Milletvekili müsvettelerinden biri polise tokat atıyor, diğeri taş atıyor, bir diğeri şapkasını çekiyor başından.Tokat yiyen polis ise kalkıp bu Türkiye’nin normalleşme süreci bunu engellemeye, tahrik etmeye çalışıyorlar diyor. O zaman diyorum ki ben de afiyetle ye tokatını. Madem açılım denen bu saçmalık normalleşme süreci ise...
Padişamız efendimiz de kalkıp bu yapılan bir densizliktir diyor, sözde milletvekilleri ise sen ikiyüzlüsün, salma üstümüze polisini askerini diyerek padişamız efendimizin zamana, mekana ve duruma göre değişen söz ve davranışlarını açığa veriyor. Ama gönül gözü kör insanlarımız görmüyor bunu, görmek istemiyor.İşte güzel ülkemizin geldiği nokta bu, padişahımız ve tayfası eserleriyle ne kadar övünseler az. Kendi vatanımızda parya muamelesi görüyoruz biz, ben artık yaşadığım şehirde boğuluyorum. Vatan ve millet bilinci olmayan bir toplum (Kürtler) Osmanlıdan beri kışkırtılıyor, biraz ittirerek (with a little push) İngilizlerin deyimiyle bu hale getirildiler; ayrılıklarınızı, farklılıklarınızı ortaya koyun diyerek azdırıldılar. Okudukça öğreniyorum ve bizleri yöneten eski ve yenilerin de bu yanlışlığa katkılarını okudukça kahroluyorum. Vatanım, namusum gibi emanetimdir bunu biliyorum.”

Yazarın Diğer Yazıları