İnce'den, İsmail Küçükkaya'ya aynı mesaj: "Adam kazandı"

İnce'den, İsmail Küçükkaya'ya aynı mesaj: "Adam kazandı"
CHP'li Muharrem İnce, FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya’ya 24 Haziran seçimlerinde Erdoğan için attığı 'Adam kazandı' mesajını bu sefer de Ekrem İmamoğlu için gönderdi.

Ekrem İmamoğlu'nun dün mazbatayı almasının ardından FOX spikeri İsmail Küçükkaya, CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'nin kendisine attığı mesajı paylaştı.

İnce, İsmail Küçükkaya’ya gönderdiği mesajda ‘adam kazandı’ diye yazdı.

Mesajın ekran görüntüsünü paylaşan Küçükkaya, şöyle yazdı:

‘Muharrem İnce'den mesaj geldi. ‘Adam kazandı ☺️'. Yazdı ve ekledi: ‘Biz kazanana kazandı deriz' diye ekledi.'

İşte o paylaşım:

fghj.jpg

NE OLMUŞTU?

24 Haziran gecesi FOX TV'de yapılan seçim programının sunucularından gazeteci İsmail Küçükkaya, sandıkların açılmaya başlamasının üzerinden saatler geçmesine rağmen herhangi bir açıklama yapmayan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, telefon ile mesaj atarak seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmesini sormuş, İnce'nin ise 'Adam kazandı' cevabını vermesi gündeme oturmuştu. İnce, mesajla ilgili daha sonra "Orada bir hatam oldu, onu kabul edeyim. Ben İsmail Küçükkaya’ya arkadaşça mesaj attım. Onun haber yapacağını tahmin etmedim" demişti.

Küçükkaya ise, şu yanıtı vermişti: “Muharrem İnce'nin açıklamalarının ardından Gazeteci İsmail Küçükkaya da yanıt verdi. Küçükkaya'nın mesajları şöyle:

"Seçim gecesi canlı yayındayım. Saatler 00.37 olmuş. Herkes konuşmuş, İnce susuyor. Kayıp. Herkes merak ediyor ‘nerede’ diye. İnce’ye yazdım, ‘neredesiniz? Ne diyeceksiniz?’ Yanıtı şu oldu; “Adam kazandı” Elbette bunun haber değeri var... Erdoğan ve Bahçeli konuşmuş. Herkes İnce’nin ne diyeceğini merak ediyor. Bu haberdir. Seçimin sonucunu 00.37’de kabul etmiş. Haber değil mi?

Ayrıca hemen hemen aynı dakikalarda İnce gibi Bülent Tezcan da canlı yayında birbirine çok yakın açıklama yapıp, sağduyu çağrısında bulundular.

Seçim gecesi saat gece yarısını geçmiş, ortalıkta türlü dedikodular var. Bir Cumhurbaşkanı adayının seçim sonucunu kabul etmesi haber değil midir? Bunu kim iddia edebilir. Böyle bir açıklamayı seçim gecesi duyurmayacak kişiye gazeteci denir mi?”

Söz konusu olay günlerce gündemde kalmıştı. İnce, bu kez de İmamoğlu için aynı mesajı göndermiş oldu.