İnce’den özür diledi

İnce’den özür diledi
Gazeteci Levent Gültekin sosyal medya hesabından CHP’li Muharrem İnce hakkında konuşmaları nedeniyle özür diledi.

Gazeteci Levent Gültekin katıldığı bir programda, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında iddialarda bulunmuştu.

Gültekin, İnce için, ‘Seçim gecesi çok alkollü olduğunu bu yüzden kameraların karşısına çıkmadığını’ belirtmişti.

ÖZÜR DİLEDİ

Daha sonra konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Levent Gültekin ‘söyledikleri için pişman olduğunu ve özür dilediğini’ paylaştı.

Gültekin mesajında, “O geceki karanlık noktaların yarattığı umutsuzluğu dağıtayım derken paylaştığım bu gereksiz bilgiden dolayı herkesten özür dilerim. tekrar edeyim kaynağım sağlam olsa da esas olan muhatabın yaptığı açıklamadır. Niyetimiz iyi birşey yapmak olsa bile birşey yaparken yanlış yapıyoruz, hata ediyoruz, insanız hata insana ati bir şey. Bazen kendimize yakışmayacak söz ve davranışlarda bulunuyoruz. Niyetin iyi olması o yanlışları aklamıyor. Ne kadar dikkat etsek, ne kadar hassas davransak da farkında olmadan hata yapmaktan kurtulamıyoruz. Bir anlık düşüncesizlik büyük bir yanlışa neden oluyor. Soranlara son söz: Muharrem Bey ile konuştuk. Durumu anlattım. O da anlattı. Böyle bir yanlışın içinde olmaktan utanç duyduğumu söyleyip özür diledim. helalleştik ve konuyu kapattık.” İfadelerini kullandı.

screenshot_7-005.pngscreenshot_6-003.pngscreenshot_5-009.pngscreenshot_4-010.png

 

İlgili Haberler