İnce'den TRT'ye "Yayınlayabilecekmiş gibi çekiyor bir de!”

İnce'den TRT'ye "Yayınlayabilecekmiş gibi çekiyor bir de!”
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova’daki mitingi öncesi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İnce, hükümeti eleştirdiği bölümde, görüntü alan TRT kameramanına dönüp, “Yayınlayabilecekmiş gibi çekiyor bir de” diyerek tepki gösterdi.

24 Haziran seçimlerine az bir süre kala siyasiler de miting çalışmalarına devam ediyor. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, memleketi Yalova’da miting gerçekleştirdi.

İnce, memleketinde gerçekleştirdiği miting öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Muharrem İnce yaptığı açıklamada, “ İstanbul’da cumhuriyet tarihinin en büyük mitingini yapacağımızı düşünüyorum. 2 milyonu geçeceğiz. Erdoğan’ın mahalle başkanlarına HDP’yi baraj altı bırakın diye talimatlar verdiği videoyu izledim. Sadece ‘Yazık’ diyorum. Türkiye’yi demokrasiden nasibini almamış insanlar yönetiyor. Oy çalmaktan medet uman bir insan. Hazineden para çaldıklarını biliyoruz, soruları çaldıklarını biliyoruz, şimdi gözlerini oylara dikmiş. Bakın burada TRT’den arkadaşımız da bizi çekiyor sanki burayı yayınlayabilecek! Tabii ki emekçi arkadaşımıza söylemiyorum. Genel müdürüne söylüyorum.” İfadelerini kullandı.