İngiliz şarkıcı Marianne Faithfull'da korona virüsü tespit edildi

İngiliz şarkıcı Marianne Faithfull'da korona virüsü tespit edildi
İngiliz şarkıcı ve oyuncu Marianne Faithfull'un corona virüsü testinin pozitif çıktığı ve hastaneye kaldırıldığı açıklandı. 74 yaşındaki Faithfull'un menajeri gelişmeyi doğrularken, ünlü şarkıcının eski eşi, "Güçlükle konuşabiliyor" dedi.

Dünyaca ünlü şarkıcıda korona tespit edildi

Korona virüsü vaka sayısı 1.2 milyonu geçerken dünya çapında korona virüsüne bağlı ölüm sayısı da 64 bini geçti.

Korona virüsü salgını küresel ölçekte panik yaratmaya devam ederken, flaş bir açıklama İngiltere’den geldi… Bir döneme damga vuran İngiliz müzisyen ve oyuncu Marianne Faithfull’un korona virüsü teşhisiyle hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

74 yaşındaki Faithfull’un korona virüsü test sonucunun pozitif çıktığını doğrulayan menajeri Francois Ravard, ünlü ismin sağlık durumunun stabil olduğunu açıkladı. Yapılan açıklamada Faithfull’un tedaviye olumlu yanıt verdiği de belirtildi.



Fakat İngiliz tabloid basınında yer alan haberlerde Faithfull’un eski eşi John Dunbar, ünlü şarkıcının “güçlükle konuşabildiğini” söyledi. “Faithfull ile 1965-1966 arasında kısa bir süre evli kalan Dunbar, “Salı günü semptomlar gösterince hastaneye kaldırıldı. Güçlükle konuşabiliyor ve ziyaretçi kabul edilmiyor. Ama şu an sağlık durumu gayet iyi” dedi.

Faithfull’un yakın arkadaşı Penny Arcade de sosyal medya üzerinden, “Marianne Faithfull, Londra’da bir hastanede kalıyor. Hayatında Marianne Faithfull olmak da dahil çok şey yaşadı ve bunun bir virüs tarafından yok edilecek olması bir trajedi olur. Geçen hafta konuştuğumda korona virüsü dolayısıyla dışarı çıkmadığını söylemişti fakat yanında çalışanlardan birinin ona bulaştırdığını düşünüyor” dedi.