Bifteğin fiyatı dudak uçuklattı

Bifteğin fiyatı dudak uçuklattı
Yeni restoranını İngiltere'nin başkenti Londra'da açan Nusret Gökçe'nin ünlü konuklarından biri de İngiliz sosyetesinin tanınmış simalarından, reality şov yıldızı ve iş insanı Gemma Collins oldu. Collins'in yediği altın kaplama bifteğin fiyatı ise dudak uçuklattı.

İngiltere Nusret'i konuşuyor

Milliyet''in haberine göre, saltbae (Tuzlama) hareketiyle tüm dünyada tanınan ve restoran zincirine yenilerini ekleyen şef Nusret Gökçe, yeni şubesini birkaç gün içinde Londra''da açtı.

Gökçe, Londra''daki yeni mekanını "Dünyanın kalbinde açıldı (Opened at the heart of the world 23.09.2021)" notu ile sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Türkiye''nin yanı sıra Amerika, İspanya, Dubai ve Yunanistan''da çok sayıda restoranı bulunan Nusret Gökçe''nin Londra''daki restoranı, açılır açılmaz İngiltere sosyetesinin de akınına uğradı.

Fenomen isimlerin kapıda kuyruk olarak beklediği restoranın, ünlü konuklarından biri de, The Only Way Is Essex adlı şovla adını dünyaya duyuran, 40 yaşındaki televizyon yıldızı ve iş insanı Gemma Collins oldu.

8 BİN 500 LİRAYA BİFTEK 

Reality şon yıldızı ve sosyal medya fenomeni Gemma Collins, kendisine 700 sterline (8500 lira) mal olan 24 ayar altın bifteğinin tadını çıkarırken çekilen videosunu paylaşırken, deyim yerindeyse takipçilerinin ağzının suyunu akıttı.

Gemma, Instagram''da Salt Bae olarak da bilinen Nusret''in restoranında bir gece geçirmek için yola çıkarken çekilmiş bir videosunu sosyal medya hesabındaki 2.2 milyon takipçisiyle paylaştı.

Gemma Collins''in Instagram''da paylaştığı ikinci videoda, parlak altın varak sarı renkteki büyük et dilimini servis ederken Nusret Gökçe görülüyor.

Sevgilisi Rami Hawash''ın eşlik ettiği Gemma Collins, Nusret''ten klasikleşmiş tuzlama hareketini de yapmasını istiyor ve "Bana ünlü hareketini göster, Salt Bae bebeğim!" diye bağırıyor.

Nusret''e tuzları ağzına atıp atamayacağını sorarak şakalaşan Gemma, uğruna 700 sterlin ödediği yemeğinin tadına bakarken neşesini hakim olmaya çalışarak "Vay canına!" diyor.

YORUM ÜSTÜNE YORUM

Collins ayrıca, Instagram paylaşımında Nusret Gökçe için "Bu adam, en şaşırtıcı, en harika enerji" yazdı. Gemma''nın Instagram takipçilerinin çoğu, kıskançlıklarını ifade etmek için yorumlar bölümüne akın etti.

Gemma''nın takipçilerinden biri, "Restoranlarından birine gitmek için ölüyorum" diye yazdı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı da "Ağzım sulandı, nefis görünüyor" yorumunda bulundu.

Bazı takipçileri ise, "Biz senin vegan olduğunu sanıyorduk" diyerek Collins''e tepki gösterdi. Bir takipçisi "Artık vegan olduğunu düşünme!" diye yazdı.
Gemma Collins geçtiğimiz aylarda et yemeği bıraktığını açıklamıştı ancak bunun ne süreyle olduğunu netleştirmemişti.

İlgili Haberler