İnkar etmişlerdi! İşte Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın ilk fotoğrafı

İnkar etmişlerdi! İşte Ebru Şahin ve Cedi Osman'ın ilk fotoğrafı
NBA’de ‘Cleveland Cavaliers’ forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu Ebru Şahin’in adı 3 hafta önce aşk dedikodusuna karışmıştı. Ancak Ebru Şahin magazin basınını “Boş haber yapmak daha kolay, ayıp” diye suçlamıştı. Cedi Osman da haberi yalanlamıştı. Ama gel gör ki; yazılanlar doğru çıktı. İkili önceki akşam Alaçatı’da bir kulüpte birlikte eğlendi.

NBA’de (Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi) ‘Cleveland Cavaliers’ forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman ile oyuncu Ebru Şahin’in adı 3 hafta önce aşk dedikodusuna karışmıştı.

5f0ef2c066a97ce3a67c5d4e.jpg

Her ikisinin de Alaçatı’da tatil yapması, bir mekanda baş başa yemek yedikleri iddiası söylentileri güçlendirdi.

epyo14ox0acdljk.jpg

Ancak Ebru Şahin, magazin basınını suçlayarak “Hava sıcak tabi. Araştırmak yerine boş haber yapmak daha kolay, ayıp” dedi.

5f0ef2c0ae298be6d32b826e.jpg

Cedi Osman ise “Çıkan haberlerin gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bu konu üzerinden insanlar mağdur edilmesin” açıklamasını yaptı.

5f0ef2c1ae298be6d4170074.jpg

Ebru Şahin ile Cedi Osman önceki akşam Alaçatı-Hacımemiş’teki Boop adlı kulüpte bir araya geldi. Geç saatlere kadar birlikte eğlendiler. Gecenin sonunda aynı araçla mekandan ayrıldılar.

20191014-230824442ij-hercainin-yildizlari-ebru-sahin-ile-akin-akinozu-cannesda.jpg

Cedi Osman birlikte görüntü vermemek için şoförüne, aracı kapıya sıfır noktasında yaklaştırmasını istedi. Flaşlar patlayınca Cedi Osman elini yüzüyle kapattı, Ebru Şahin ise güldü. Sonra fotoğraflarını çeken muhabirlere el salladılar.