Instagram çöktü mü? Uygulamaya giriş yapılamıyor

Instagram çöktü mü? Uygulamaya giriş yapılamıyor
1 milyardan fazla kullanıcısı olan sosyal medya uygulamalarından Instagram'da erişim sorunu yaşanıyor. Uygulamaya giriş yapılmak istendiğinden uygulama kullanıcıyı kendisinden atıyor. Sistemsel hata olduğu düşünülen uygulamadan henüz açıklama gelmedi.

İnternet sitelerinin ve mobil uygulamaların anlık durumu hakkında bilgi veren DownDetector’e göre, son günlerde Instagram''ın donması ve uygulamadan atması kullanıcılarından gelen şikayetlerin artmasına sebep oldu. Şu anda tam olarak hangi işlevlerin çalışmadığı net olarak bilinmiyor. Şirket gerekli açıklamaları henüz yapmadı. Ancak çoğu kullanıcı yavaşlık ve uygulamadan atma hatasından şikayetçi olduğunu aktardı.

Probleminin neden yaşandığı şu an için belirsizliğini korurken sistemdeki bir bakım çalışması kaynaklı ya da sunucularda veya operatörlerde yaşanan bir sorun üzerinde duruluyor. Instagram uygulamasında yaşanan sorunlar genellikle uzun sürmese de bu sorun bir milyardan fazla kullanıcısı olduğu için dikkatleri üzerine çekti.

INSTAGRAM SAYFA YENİLENEMİYOR HATASININ ÇÖZÜMÜ VAR MI?

Kullanıcılardan gelen "Instagram sayfa yenilenemiyor" hatasını çözmek sorunun sistemden kaynaklanıyor oluşundan dolayı mümkün değil. Ancak uygulamanın önbelleğini ve verilerini tamamen silmek problemi ortadan kaldırabilmenin bir yolu olabilir.

Bunun için yapılması gerekenler: 

- Telefonunuzdan Ayarları açın.

- Yüklü tüm uygulamaların yer aldığı bölüme ulaşın.

- Listeden Instagram’ı bulun.

- Ardından Önbelleği Temizle ve Verileri temizle düğmelerine basın.

İlgili Haberler