Instagram o ilginç özelliği test ediyor. Artık böyle kullanacaksınız

Instagram o ilginç özelliği test ediyor. Artık böyle kullanacaksınız
Instagram, kullanıcılarına sunacağı biz dizi yeni özellik üzerinde çalışmaya devam ediyor. Instagram ekibinin üstünde çalıştığı özellikler arasında grup hikâyeleri ve Reels için otomatik kaydırma yer alıyor.

Webtekno'nun haberine göre, popüler sosyal medya uygulamalarından olan Instagram, kullanıcılarına yeni birkaç özelliği sunmak için test çalışmalarına başladı.

Instagram bu sefer, grup sohbetlerinden paylaşılabilecek "Grup Hikâyelerini" test ediyor.

Instagram'ın üstünde çalıştığı bu özellik, ilk olarak bir uygulama geliştiricisi olan Alessandro Paluzzi tarafından paylaşıldı. Aşağıda da göreceğiniz ekran görüntüsünü paylaşan Alessandro Paluzzi, Grup Hikâyesi özelliğinin test aşamasında olduğunu dile getirdi.

KAYDIRMA ÖZELLİĞİ GELİYOR

Paluzzi'ye göre Instagram'ın yakın bir süre içerisinde kullanıcılarına sunacağı bir diğer özellik Instagram Reels ile ilgili olacak. Instagram, yakın bir süre içerisinde Reels'te otomatik kaydırma özelliğini kullanıcılarına sunacak.

DİREKT MESAJLAR DA DEĞİŞİYOR

Bunlara ek olarak platform, Direkt Mesaj kısmında da ince değişiklikler yapıyor. Buna göre Instagram Direkt Mesajlar'da daha önce arkadaşlarınızla sohbet ederken kullandığınız GIF'ler ve çıkartmaların tamamının bulunacağı bir sekme olacak. Kullanıcılar, Direkt Mesajlar'da çıkartma efektlerini gönderebilecekler.