Instagram'da artık görünmeyecek | Güncelleme tartışma konusu oldu

Instagram'da artık görünmeyecek | Güncelleme tartışma konusu oldu
Instagram, platformun Reels özelliğinin yalnızca beğenilere ve görüntülemelere odaklı olmadığını kanıtlamak adına artık beğeni ve görüntülenme sayısını kaldıracağını açıkladı. Kimi popüler kullanıcılar duruma itiraz ederken takipçisi az kullanıcılar ise duruma seviniyor.

Instagram, ''Reels'' özelliğinin beğenilere ve görüntülemelere odaklı olmadığını göstermek amacıyla harekete geçti. Popüler uygulama Instagram''da kısa videoların paylaşıldığı Reels bölümünde, beğeni ve görüntülenme sayılarının ön plana çıkması ile eleştirilere maruz kalıyordu. Yeni gelen güncellemeyle Reels’daki beğeni ve görüntüleme sayısının gizleneceği öğrenildi.

ShiftDelete''in haberine göre; Instagram, platformun Reels özelliğinin yalnızca beğenilere ve görüntülemelere odaklı olmadığını kanıtlamak adına önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Gelen bilgilere göre Instagram Reels’deki beğeni ve görüntüleme sayısı gizlenebilecek. Alessandro Paluzzi tarafından Twitter üzerinden paylaşılan bir gönderiye göre Instagram, Reels beğeni ve görüntülenme sayılarını gizlemek için çalışmalar yapıyor. Buna göre Reels paylaşımlarında bundan böyle beğeni ve yorum bölümlerinin altında rakamlar yer almayacak.

İlgili Haberler