Instagram Reels'e 3 yeni özellik

Instagram Reels'e 3 yeni özellik
Instagram, geçen aylarda yayınlanan ve kısa süre içinde platformun en popüler özelliklerinden biri haline gelen Reels için üç özellik birden yayınladı. Instagram Reels’e ses arama, ses kaydetme ve DM üzerinden ses sayfalarını paylaşma olarak tanımlayabileceğimiz üç özellik birden geldi.

Instagram’ın geçen aylarda yayınladığı ve kısa süre içinde platformun en popüler özelliklerinden biri haline gelerek ana ekranda kendi kısayol butonuna da sahip olan Reels’i yayınlamıştı. 

Shifdelete’de yer alan habere göre, Instagram, Reels uygulaması için üç yeni özelliği birden kullanıcıların beğenisine sundu.

ÜÇ YENİ ÖZELLİK GELDİ

Son güncelleme ile birlikte Instagram Reels’e ses arama, ses kaydetme ve DM üzerinden ses sayfalarını paylaşma olarak tanımlayabileceğimiz üç özellik birden geldi. Ses arama, Senin İçin ve Trending gibi sekmeler ile kullanıcıların en yeni müzik ve sesleri keşfedebileceği bir özellik olarak karşımıza çıkarken; ses kaydetme özelliği, bir Reels videosu oluştururken kullanılabilecek diğer seslerin kaydedilmesini kolaylaştırıyor. DM üzerinden ses sayfalarını paylaşma ise belirli bir ses ile ilgili tüm Reels videolarını DM üzerinden paylaşabiliyor.

"YENİ SES ÖZELLİKLERİ İÇİN ÇOK HEYECANLIYIZ"

Instagram, Reels’in yeni özellikleriyle ilgili yaptığı açıklamada, “Reels hala oldukça yeni olsa da insanların yaptıklarını görmek bize ilham veriyor. Ses ve müziğin bir trende katılırken büyük ilham kaynakları olduğunu, kitlelere ulaşmak, hatta viral olmak için bir fırsat sunabildiğini biliyoruz; bu yüzden bugün kullanıma sunduğumuz yeni ses özellikleri için çok heyecanlıyız.” ifadelerini kullandı.