Instagram ve Twitter güçlerini birleştiriyor müthiş özellik yolda

Instagram ve Twitter güçlerini birleştiriyor müthiş özellik yolda
Twitter'a hikaye özelliğinden sonra test edilen yeni özellikle Instagram hikayelerinde de tweet paylaşma dönemi başlıyor.

INSTAGRAM HİKAYELER'DEN TWEET PAYLAŞMA DÖNEMİ TEST EDİLİYOR

Twitter, Instagram hikayelerinde tweet paylaşma özelliğini test ediyor. İlk olarak Snapchat için 10 Aralık’ta sunulan bu özellikle birlikte kullanıcılar, Twitter’ın paylaşım menüsünde bulunan Snap Camera’ya erişerek, Snapchat uygulamasında hızlıca tweet paylaşabiliyor.

İşte bu özelliğin bir benzeri şimdi de Instagram için test ediliyor. Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, Twitter uygulaması üzerinden beğendikleri herhangi bir tweeti, paylaş butonu ile Instagram hikayelerine ekleyebilecek.

Söz konusu özellik ile ilgili Twitter’dan gelen açıklamada, şu şekilde:

"Şu anda Instagram Hikayelerinde tweet paylaşmayı test ediyoruz. Kullanıcıların diğer sosyal medya uygulamalarında tweet paylaştıklarını iyi bilmekle birlikte onların Instagram Hikayelerinde tweet paylaşmasını daha da kolaylaştırmak için yeni yollar arıyoruz."

INSTAGRAM HİKAYELERE TWEET NASIL EKLENİR

Bu özellik şu anda test aşamasında olsa da siz de bu kullanıcı grubunda olabilirsiniz. Bu özelliği kullanabilmek için;

-Herkese açık bir tweet'te paylaş simgesine  dokunun.

-Instagram simgesinin altındaki Instagram Hikayeleri'ne dokunun.

-Cihazınızda Instagram uygulamasına giriş yaptıysanız Twitter uygulamanız kapatılır ve Instagram uygulamanızda yeni bir hikaye taslağı açılır.

-Paylaşmak istediğiniz tweet, Instagram Hikayelerinde paylaşabileceğiniz, hareketli ve yeniden boyutlandırılabilir bir çıkartma olarak görünür.

-Tweet'i tek bir kişi, grup veya tüm takipçileriniz ile paylaşabilirsiniz.

-Instagram hikayelerinde tweet paylaşımı özelliğinin, yeni yılda herkes için yayınlanması bekleniyor.

KAYNAK: ENSONHABER