Instagram yeni tasarımını test ediyor

Instagram yeni tasarımını test ediyor
Sosyal ağ platformları arasında Instagram, şüphesiz en yavaş değişim geçiren uygulamalardan birisi ancak gelen son ekran görüntüleri sosyal ağın değişim içerisinde olduğunu gözler önüne seriyor.

Bugün ortaya çıkan ekran görüntülerinden anladığımız kadarıyla Instagram alışık olduğumuz mavi ve turuncu renk ağırlıklı tasarımından vazgeçmek üzere. Yeni tasarımise siyah ve beyaz renklerden oluşuyor.

Anton Abramov isimli bir kişinin sızdırdığı ekran görüntülerine baktığımızda, yeni tasarımda beyaz arka plan kullanımı daha da artmış durumda. Uygulama içerisindeki ikon tasarımlarında da değişiklikler yapılmış.

Ekran görüntüsünü değerlendirdiğimizde karşımıza çıkan değişiklikler arasında, daire içerisinde yer alan kamera ikonunun dikdörtgen içerisine alındığı ve kameraya daha da fazla benzediğini söylemek mümkün. Bildirimler bölümü içerisinde bildirim sayısının da gösterildiği kalp baloncuğu şeklinde tasarlanmış.

Yeni Instagram tasarımının henüz ne zaman son kullanıcıya sunulacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak tasarım hayata geçerse daha modern görünüme sahip bir Instagram deneyimi yaşayabileceğimiz kesin.

Öte yandan The Verge sitesinden edindiğimiz bilgiye göre, yeni tasarım sürekli ve kısıtlı bir kullanıcı tarafından test edilmeye başlanmış. Testler bittiğinde ise sosyal ağ yetkilileri son kararlarını verecekler.

indir.com