İnternet neden yavaşladı? Twitter, Facebook ve Instagram’a neden ulaşılamıyor?

İnternet neden yavaşladı? Twitter, Facebook ve Instagram’a neden ulaşılamıyor?
Geçtiğimiz akşam saatlerinden itibaren internet erişiminde sorun yaşayan birçok vatandaş, "Facebook, Twitter ve Instagram’a erişim sorunu mu var? İnternet yavaşladı mı?" sorularını sordu. Söz konusu sorun yaklaşık 18 saat sonra düzeldi.

Facebook, Twitter ve Instagram’da erişim sorunu mu meydana geldi? İnternet yavaşladı mı?

Sosyal medya hesaplarında erişim sorunu yaşayan vatandaşlar, bu sorununun nedenini aramaya başladı. İnternetleri de yavaşlayan vatandaşlar, yavaşlamanın nedenlerini arıyor… Peki, internet neden yavaşladı? Sosyal medya hesaplarına erişim yok mu?

İnternette meydana gelen yavaşlama ile ilgili herhangi bir bilgi aktarılmadı. Şu anda internet, Facebook, Twitter ve Instagram’da erişim sorunu yaşanıyor.

91 HESAP HAKKINDA SORUŞTURMA

Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, "sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapan hesaplara" yönelik inceleme başlatıldı. Bu kapsamda şu ana kadar 91 sosyal medya hesabıyla ilgili işlem ve tespit yapıldı.

ERİŞİM NORMALE DÖNDÜ 

Bugün öğlen saatlerinden itibaren erişimin normale döndüğü ve vatandaşların başta internet olmak üzere, Facebbok, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarına rahatlıkla ulaşabildikleri öğrenildi.