İntihar notu dehşete düşürdü. Ailesini katletti 

İntihar notu dehşete düşürdü. Ailesini katletti 
Almanya'da bir baba, önce karısını ve üç kızını ardından da kendini vurarak öldürdü. Adamın kendini öldürmeden önce bıraktığı intihar notu ise tüyler ürpertti.

İntihar notu dehşete düşürdü. Ailesini katletti 

Almanya''da Brandenburg’un Senzig kasabasında dehşet verici bir olay yaşandı. Cumartesi günü Alman polisi, Berlin''in Koenigs Wusterhausen kentindeki bir evde, 40 yaşında olduğu tespit edilen iki yetişkin ile dört, sekiz ve 10 yaşlarındaki üç çocuğu ölü buldu.

Bir okulda öğretmenlik yapan Devid R. isimli babanın, ölmeden önce yazdığı intihar notunda yazanlar ise şoke etti. Notta, adamın eşi Linda için “sahte aşı pasaportu- kartı” hazırladığını söylediği yazıyordu.

Aile faciasına yol açan babanın, eşine yaptırdığı sahte pasaportuyla ilgili, eşinin işvereninin bilgisi olması üzerine paniğe kapıldığı öğrenildi. Baba ve annenin, bu yüzden işlerini kaybetmekten korktukları, hatta tutuklanacaklarını düşündüklerini, çocuklarının da ellerinden alınıp “yurda yerleştirileceğini” sandıkları belirlendi.

Polis, evde Devid''in yasadışı yollardan elde etmiş olduğunu düşündüğü bir silahı buldu. Polis, cinayet esnasında başka birinin evde bulunduğuna veya birinin zorla eve girdiğine dair hiçbir belirti bulamadıklarını belirtti. Beş ceset üzerinde otopsiler devam ediyor. Ailenin ne kadar süredir ölü oldukları belirlenecek.

Almanya''da aşısız çalışanlar ofise giremiyor. Sahte aşı pasaportu çıkartanlar ya para cezası ya da bir yıl hapis cezası alıyor. Geçen aydan bu yana çalışanlardan aşılandıklarını, iyileştiklerini veya Covid testi negatif olduklarını göstermeleri isteniyor.