iPhone 11, Apple hakkında önemli bir ipucu verdi

iPhone 11, Apple hakkında önemli bir ipucu verdi
Uzun bir süredir devam eden iPhone 11 çalışmaları geçtiğimiz günlerde meyvesini vermeye başladı. Şirket her ne kadar bu akıllı telefon modelinde büyük eleştiriler alsa bile aslında bazı yenilikler getirdi.

iPhone 11 ile ilgili yapılan gösterimde Apple hakkında önemli bir ipucu elde edildi. Kuruluşun aslında bilgisayar değil de daha çok akıllı telefon alanında ilerlemek istediği ortaya çıktı. Apple yaptığı tanıtımlarda hiçbir şekilde MacBook modellerinden bahsetmedi. Bu durum şirketin daha çok akıllı telefon alanına yönelmek istediğini gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde teknoloji alanında çalışmalar yürüten bir kuruluşun Apple akıllı telefonları hakkında “kamera üreticisi olmak isteyen bir akıllı telefon üreticisi” yakıştırması yapması herkes tarafından beğenildi. Durum, Apple ile ilgili aslında tamamen bu sözü doğruluyor.

Bazılarının iPhone 11 modelleri için birkaç telefon görüşmesi yapabilen kameralar ifadesini kullanması, şirketin kamera üretimi alanında önemli çalışmalar yürüteceğini gösteriyor. Huawei ve Xiaomi gibi şirketlerin akıllı telefonlarında üst düzey kamera kullanması aslında Apple’ın politikasını haklı çıkarıyor. Şirket Asyalı üreticilerle yarışabilmek için kamerasını geliştirmek zorunda hissediyor.

Birçok kişi Apple tarafından yapılan lansmanda MacBook modellerinin tanıtılacağını tahmin etmişti. Ancak Apple hiçbir MacBook modelinin tanıtımını yapmadı ve böylece MacBook Pro söylentileri tamamen çöpe atılmış oldu.