iPhone 11'in özellikleri belli oldu mu?

iPhone 11'in özellikleri belli oldu mu?
Tanıtım lansmanının yapılmasına yalnızca 10 gün kalan iPhone 11 hakkında haberler gelmeye devam ediyor. ortaya atılan son iddiada ise iPhone 11'in özellikleri yer alıyor.

Aylardır hakkında konuştuğumuz, Apple’ın iPhone ailesine katılacak yeni telefonların açıklanmasına az kaldı. 10 Eylül’de açıklanacak iPhone 11 hakkında çıkan haberler ise bitmek bilmiyor.

Webtekno'nun Çin’de yeni yayınlanan bir habere dayandırdığı bilgiye göre iPhone 11 serisinin hangi özelliklere sahip olacaklarını gösteren bir görsel yer aldı. Bununla birlikte iPhone 11’in nasıl özelliklere sahip olacağı daha önce resmi olarak açıklanmadı. Dolayısıyla görseldeki özelliklerin doğruluğu kesin olmadığı ifade ediliyor.

i1.jpeg

iPHONE 11 ÖZELLİKLERİ

Bu telefon iPhone XR’ın devamı olacak. Apple’ın 2019 model giriş seviyesindeki telefonu olacak olan iPhone 11’in ABD’de 749 dolardan satışa çıkacağı söyleniyor. Ayrıca iPhone XR ile aynı ekrana sahip olacağı söylenen telefon bünyesinde A13 yongasını ve 4 GB RAM’i barındıracak. Ön kamera 12 MP olacak ve Face ID sensörleri geniş açıdan kilit açabilecek şekilde ayarlanmış olacak. Yani masada duran telefonu elinize almadan açabileceksiniz.

Telefonun diğer özellikleri arasında 3.110 mAh batarya bulunuyor. iPhone XR’ın bataryası ise 2942 mAh idi. Cihazda 3D Touch özelliği olmayacak ve Apple Pencil’i desteklemeyecek. Telefonun arka kısmında ise 12 MP’lik ikili kamera sistemi bulunuyor. Telefon 64, 256 ve 512 GB seçenekleriyle piyasaya çıkacak ve kablosuz şarj desteğine sahip olacak.

iPHONE 11 PRO ÖZELLİKLERİ

Bu telefon da iPhone XS’in devamı olacak. Telefon, XS ile aynı OLED ekrana sahip ve iPhone 11 gibi A13 yongayı, yeni Face ID’yi, 12 MP ön kamerayı ve kablosuz şarj desteğini bulundururken 3D Touch’ı içermeyecek. Telefonu iPhone 11’den ayıran özelliği ise 6 GM RAM’i ve 12 MP üçlü arka kamera kurulumuyla birlikte Apple Pencil desteği.

iPhone 11 Pro’nun bataryası, XS’in bataryasına göre oldukça iyi gözüküyor. Cihazın 3.190 mAh bataryaya sahip olması beklenirken ABD’de 999 dolardan satışa çıkacağı iddia ediliyor.

iPHONE 11 PRO MAX ÖZELLİKLERİ

Son telefonumuz da tabii ki iPhone XS Max’in devamı olacak telefon. Cihaz iPhone XS Max’in ekranını taşıyacak ve diğer iPhone 11 modelleri gibi 3D Touch desteğine sahip olmayacak. Diğer telefonlar gibi A13 yonga, 12 MP ön kamera ve kablosuz şarj desteği bulunduracak.

Depoloma seçenekleri ise 128, 256 ve 512 GB şeklinde olacak ve 1.099 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Geçen sene çıkan iPhone XS de aynı fiyat etiketine sahipti.

iPhone 11’in üç modeli de 18 W güç adaptörü ve Lighting kablosuyla birlikte gelecek ve USB-C girişi bağlantı noktası bulunduracak. Ancak 5G desteği iPhone’a 2020 yılında gelecek.