İrem Derici ayağıyla su içti. Plajdakiler gördüklerine inanamadı

İrem Derici ayağıyla su içti. Plajdakiler gördüklerine inanamadı
Koronavirüsü yenen İrem Derici, plajdaki hareketiyle herkesi şoke etti. Ayak parmaklarıyla tuttuğu kadehten su içerek şaşırtan Derici, bu videosunu "Eli dursa ayağı durmuyor" notuyla paylaştı.  Derici'nin kadehi ayağıyla fırlatıp kırması ise tepki çekti.

Popçu İrem Derici, geçen hafta koronavirüs olduğunu duyurmuştu.

Sosyal medyadan bir açıklama yapan Derici "Hızlıca kendime gelip, konserlere devam edeceğim. Şerefsiz virüs yine cirit atıyor. Sizlerle buluşamadığım için çok üzgünüm. Büyük bir hevesle bekliyordum iki konseri de... Dünyanın en güçlü kadınları listesinde zirveyi zorladığım için 2-3 güne ayaklanırım en geç, biliyorsunuz. Herkesi öpüyorum, kendinize çok dikkat edin. Beton ama Covid Derici... " ifadelerini kullanmıştı. 

Yaz sezonunda hem tatil yapıp hem de sahne alan İrem Derci, koronavirüsü atlattı ve Alaçatı''nın yolunu tuttu. Alaçatı''da bir mekanda sahne alacak olan 35 yaşındaki Derici, aynı zamanda Alaçatı tatilinin de tadını çıkarıyor.

Tatil serüvenini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan İrem Derici, "Bu eller çok yoruldu artık, biraz da ayaklar yorulsun." dedikten sonra dolu bardağını ayak parmaklarının arasına koyarak içti.

Bu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan İrem Derici''nin videosu, sosyal medyada kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi.

İrem Derici, bu videonun altına "Eli dursa ayağı durmuyor" notunu düştü. Öte yandan Derici''nin kadehi ayağıyla fırlatıp kırması ise tepki çekti.
 

İlgili Haberler