İrem Sak ortalığı birbirine kattı

İrem Sak ortalığı birbirine kattı
İrem Sak, Cihangir'de arkadaşlarıyla bir mekana eğlenmeye gitti. Ünlü oyuncu burada alkolü fazla kaçırınca, "Ben Sivaslıyım güç bende, uyanın" diyerek bağırmaya başladı.

Güldür Güldür Show programı ile adını duyuran oyuncu İrem Sak, alkolü fazla kaçırınca Cihangir sokaklarında bağıra bağıra yürüdü.

DUVARLARA TAŞ ATMAYA ÇALIŞTI

Mekandan geç saatlerde çıkan oyuncu, bir süre İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarında dolaştı. Yerden aldığı küçük taşları sokak duvarlarına atmaya başladı.

"GÜÇ BENDE, UYANIN"
Yürümekte zorlanan İrem Sak, sokakta "Ben Sivaslı'yım, güç bende, uyanın!" diyerek bağırmaya başladı. Oyuncu daha sonra bir mekanın önünde gördüğü boks makinesine yumruk attı. 

irem.jpg

"LÜTFEN BU KARELERİ KULLANMAYIN"

Fotoğraflarının çekildiğini fark eden oyuncu, "Lütfen bu kareleri kullanmayın, ben size poz vereyim" diyerek objektiflere gülümsedi.

sak.jpeg

İREM SAK KİMDİR?
İrem Sak, 9 Şubat 1986’da Sivas’ta dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Sivas’tan İstanbul’a taşınan Sak, burada İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 2008 senesinde Beşiktaş Kültür Merkezi’nde gösterime giren Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı ve çeşitli firmaların reklam yüzü oldu.
2010 yılında Şen Yuva adlı dizi ile dizi hayatına başladı. Gülse Birsel’in Yalan Dünya adlı dizisindeki pavyon şarkıcısı Tülay rolü ile büyük bir çıkış yaptı ve geniş kitlelerce tanındı. 2015 yılında Dedemin Fişi adlı sinema filminde yer aldı. 2016’da ise yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı, Murat Boz ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştığı romantik komedi yapım Dönerse Senindir’de rol aldı.Sak son olarak Ocak ayında vizyona giren Ali Atay'ın yönetmenliğini yaptığı Ölümlü Dünya adlı filmde rol aldı.

İlgili Haberler