İrfan Can Kahveci Galatasaray'da. Bonservis bedeli belli oldu

İrfan Can Kahveci Galatasaray'da. Bonservis bedeli belli oldu
İrfan Can Kahveci ile ilgili son dakika transfer haberi geldi. Fatih Terim'ın ısrarla istediği milli futbolcu İrfan Can Kahveci Galatasaray'da. Başarılı oyuncuyla 4.5 senelik sözleşme imzalanacak. Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Galatasaray ayrıca Ümit milli takımımızda da forma giyen Halil Dervişoğlu'nu da transfer etti.

Sabah'tan Uğur Çem'in haberine göre, Galatasaray, Fatih Terim'in ısrarla takımda görmek istediği İrfan Can Kahveci'yi renklerine bağladı.

Oyuncu ile daha önce anlaşan Galatasaray, Başakşehir ile de bonservis sorununu çözdü.

Milli yıldız dün akşam da Arda Turan'ın Fatih Terim ile paylaştığı fotoğrafı beğenmişti. Galatasaray, İrfan Can Kahveci ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Galatasaray, İrfan Can Kahveci için Başakşehir'e 4.5 milyon Euro ödeyecek. Sarı kırmızılılar İrfan Can'ın sonraki dönemdeki satışından Başakşehir'e ciddi oranda pay verecek.

Galatasaray teknik patronu Fatih Terim, Gençlerbirliği maçından sonra Henry Onyekuru, İrfan Can Kahveci, Mohamed ve Visca transferlerini istediğini duyurmuştu. Başkan Mustafa Cengiz, dünkü GS TV yayınında 'Her an bir oyuncuya imza attırabiliriz' ifadesini kullanmıştı. 

A Spor muhabiri Emre Kaplan'ın aktardığı son dakika bilgisine göre Galatasaray, Ümit milli takımımızda da forma giyen Halil Dervişoğlu'nu transfer etti.

Galatasaray'ın Halil'in kulübü Brentford ile görüşmelerin tamamlandığını genç oyuncunun İstanbul'a geleceğini belirtti. Halil Dervişoğlu daha önce Galatasaray ile Ümit Milli takımı arasında oynanan hazırlık maçında Marcao ile yaşadığı gerginlikle de gündeme gelmişti.

irfan1.jpgirfan-001.jpg

 

İlgili Haberler