İrlandalı boksör adliyede!

İrlandalı boksör adliyede!
Aksaray'da esnafla kavga eden İrlandalı boksör, davanın ilk duruşması için Çağlayan Adliyesi'ne geldi. Duruşma öncesinde İrlandalı turist Mohammed Fadeldabbous ve Aksaray esnafının adliye koridorunda göz göze gelmesi dikkat çekti.

İrlandalı turistin Aksaray esnafıyla kavgası adliyeye taşındı. Aksaray'da çalışan 3 esnafın 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması, İstanbul Adliyesinde başladı. Duruşma öncesinde İrlandalı turist Mohammed Fadeldabbous ve Aksaray esnafının adliye koridorunda göz göze gelmesi dikkat çekti.

İstanbul Adliyesi'ndeki 54 Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Kuveyt asıllı İrlandalı Mohammed Fadeldabbous ve 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan esnaf Şenol Pala ve Şerafettin Özbey katıldı. Duruşma salonuna giren sanıkların ifade verme işlemi başladı.

Olay, Aksaray'da 1 Ağustos 2015 tarihinde meydana geldi. Kuveyt asıllı İrlandalı Mohammed Fadeldabbous, su almak isterken şişelerin yere dökülmesi nedeniyle esnafla kavga etmiş ve o anlara ilişkin görüntü medyada büyük ilgi görmüştü. Konuyla ilgili soruşturma yürüten savcılık, üç esnaf hakkında 7 yıla kadar hapis cezasıyla dava açmıştı.