İş Bankası'nda Genel Müdür Adnan Bali'nin yerine gelecek isim belli oldu

İş Bankası'nda Genel Müdür Adnan Bali'nin yerine gelecek isim belli oldu
İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin Mart sonunda yapılacak Genel Kurulda görevini bırakacağını duyurmasının ardından yerine gelecek isim belli oldu. İş Bankası'nın açıklamasında, Adnan Bali'nin, resmi kurum ve yetkili kurulların da uygun görmesi halinde Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran'ı kendisinden sonra Genel Müdürlük görevini üstlenebilecek kişi olarak düşündüğünü açıkladığı belirtildi.

Adnan Bali'nin yerine gelecek isim belli oldu

Uzun yıllara çalıştığı İş Bankası'ndaki genel müdürlük görevini bırakacağını açıklayan Adnan Bali'nin yerine gelecek isim İş Bankası'nın KAP'a yaptığı açıklama ile belli oldu.
İş Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Sayın Adnan Bali, resmi kurum ve yetkili kurulların da uygun görmesi halinde Genel Müdür Yardımcımız Sayın Hakan Aran'ı kendisinden sonra Genel Müdürlük görevini üstlenebilecek kişi olarak düşündüğünü açıklamıştır." denildi. 

Adnan Bali bugün yaptığı açıklama ile, Mart sonunda yapılacak Genel Kurul itibarıyla görevini bırakacağını ifade etmişti. 

İş Bankası'nın açıklaması şu şekilde;

Genel Müdürümüz Sayın Adnan Bali, Bankamızın bu yıl Mart ayında yapılacak Genel Kurulu itibarıyla Genel Müdürlük görevinden ayrılma kararı aldığını, Genel Kurul tarihine kadar görevini sürdüreceğini ve Genel Kurul irade gösterirse Yönetim Kurulu'nda göreve devam etmeyi düşündüğünü beyan etmiştir. Sayın Adnan Bali, resmi kurum ve yetkili kurulların da uygun görmesi halinde Genel Müdür Yardımcımız Sayın Hakan Aran'ı kendisinden sonra Genel Müdürlük görevini üstlenebilecek kişi olarak düşündüğünü açıklamıştır. 

 

İlgili Haberler