Ali Rıza Gültekin cinayetinde yeni gelişme

Ali Rıza Gültekin cinayetinde yeni gelişme
Beşiktaş'ta, iş adamı Ali Rıza Gültekin(57), kimliği belirsiz kişinin uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Gültekin'i vuranların kimlikleri tespit edildi.

Beşiktaş'ta dün uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ali Rıza Gültekin cinayetiyle ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Saldırının meydana geldiği yere geçen  haziran ayında polis tarafından kumar baskını yapıldığı ortaya çıktı. Öte yandan Ali Rıza Gültekin'in ön otopsi raporunda vücuduna 7 kurşun isabet ettiği ortaya çıktı. 9 mm çapında silahların kullanıldığı saldırıda bir kurşunun Ali Rıza Gültekin'in başına diğerlerinin vücuduna isabet ettiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE KUMAR BASKINI YAPILMIŞ

İşadamı Ali Rıza Gültekin'in saldırıya uğradığı mekanın geçtiğimiz Haziran ayı içinde Kumar baskını yapıldığı tespit edildi. Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan baskında içerde bulunanlara kumar oynamak suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

VÜCUDUNA 7 KURŞUN İSABET ETMİŞ

Öte yandan Ali Rıza Gültekin'in ön otopsi raporunda vücuduna 7 kurşun isabet ettiği belirtildi. 9 mm çapındaki mermilerin birinin Ali Rıza Gültekin'in başına diğerlerin ise vücudunun çeşitli yerlerine isabet ettiği öğrenildi. Bu arada soruşturmaya Organize Suçlarla Mücedele Şube Müdürlüğü de dahil oldu. Soruşturmayı artık Asayiş Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü birlikte yürütecek.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Ünlü iş insanı Ali Rıza Gültekin'in Beşiktaş'ta silahlı saldırı sonucu öldürülmesi ile ilgili 3 saldırganın kimliği belirlendi. Polis, Gültekin'i vuran kişilerin Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra kaçan saldırganlar her yerde aranırken, cinayetin nedeni henüz belirlenemedi. 

İlgili Haberler