İşçisine ekmek arası ıspanak layık gören Bayburt Grubu'ndan Trabzon Valiliği'ne 2 tır gıda yardımı

İşçisine ekmek arası ıspanak layık gören Bayburt Grubu'ndan Trabzon Valiliği'ne 2 tır gıda yardımı
Bakırköy metro inşaatında çalışan işçilere ekmek arası ıspanak dağıtan ve bu durumu sosyal medyada paylaşan işçiyi işten çıkaran Bayburt Grubu, Trabzon Valiliği'ne 2 tır gıda bağışında bulundu.

Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşe yazısında dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Toker, Bakırköy metro inşaatında işçilere ekmek arası ıspanak dağıtan şirketin Trabzon Valiliği'ne büyük bir bağışta bulunduğunu yazdı.

Toker, şu ifadeleri kullandı:

"Arasına ıspanak konulmuş ekmeği, metro inşaatı işçilerine yemek diye veren şirketi hatırlıyor musunuz? Bakırköy meydanındaki metro hattındaki şantiyede, ekmek arası ıspanak dağıtan yüklenici Bayburt Grubu, durumu sosyal medyada paylaşan işçiyi işten çıkartmıştı. Grup birkaç gün önce Trabzon Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu'na 2 TIR gıda kolisi desteğinde bulunmuş. Trabzon Valiliği de sosyal medya hesabından bu gelişmeyi fotoğraflı olarak duyurmuş."

'VERGİDENDÜŞECEKLER'

"Derinleşen işsizlik ortamında, geçmediğimiz yollar, köprüler gitmediğimiz havaalanlarının dolar üzerinden belirlenmiş garanti bedelleri  büyük müteahhitlere ödenecek. Onlar da kampanyaya yaptıkları yardımları vergiden düşecek."