IŞİD, esirleri kurbanlık koyun gibi infaz etti

IŞİD, esirleri kurbanlık koyun gibi infaz etti
Terör örgütünün Suriye'de çektiği kayıtta, elindeki esirleri koyunlar gibi kancayla tavana astığı görülüyor. Mide bulandırıcı görüntülerde, Amerikan ajanlığıyla suçlanan bir kurbanın boğazından kesildiği yer aldı.

IŞİD, imza attığı vahşet görüntülerine bir yenisini ekledi. Elindeki mahkumların başlarını kesen ve kan donduran cinayetleri gerçekleştiren örgüt, bu kez Kurban Bayramı için bir video yayınladı.

Kayıtta, terör örgütünün Suriye'nin kuzeydoğusundaki Deyr Ez Zor'da onlarca esiri kurbanlık koyunlar gibi kancayla ayaklarından tavana astığı görülüyor.

Mide bulandırıcı görüntülerde, Amerikan ajanlığıyla suçlanan bir esirin boğazından kesildiği yer aldı. Elinde büyük bir bıçak bulunan bir terörist, videoda net şekilde görünüyor.

Bir başka dikkat çeken karede, yüzü kapalı bir IŞİD teröristi kolları arkadan kelepçelenmiş iki esiri dirseklerinden 'hayvan' gibi tutarak vahşetin sergilendiği odaya taşıyor.

'İllüzyon Yapma' adını taşıyan video, Müslümanların en kutsal zaman dilimlerinden biri olan Kurban Bayram'ının ilk günü yayınlandı. 12 dakikalık videoda Tom Cruise'un başrolünde oynadığı 2015 yapımı 'Mission: Impossible – Rogue Nation' filminden de bir bölüm bulunuyor.