Işın Karaca bu görüntülere isyan etti ama bilmediği bir şey vardı...

Işın Karaca bu görüntülere isyan etti ama bilmediği bir şey vardı...
Yetkililer vatandaşları evde kalmaları ve sosyal mesafeye uymaları konusunda uyarırken ünlü şarkıcı Işın Karaca gördüğü manzara konusunda şaşkınlığını gizleyemezken, ünlü şarkıcının bilmediği şey ise bu insanların evlerine ekmek parası ve işten atılmamak için mecburen işe gitme zorunluluğuydu.

Korona virüs salgınının ardından tüm dünya alarma geçmiş durumda. Ünlü şarkıcı Işın Karaca ise, dün alışveriş yapmak için aracıyla sokağa çıkarken gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, ünlü şarkıcının bilmediği şey ise bu insanların evlerine ekmek parası ve işten atılmamak için mecburen işe gitme zorunluluğuydu.

Dolu minibüse binmeye çalışan insanların fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan Karaca, sosyal mesafenin önemine dikkat çekti.

Işın Karaca, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Tamam, anlıyorum. Sokağa çıkmama yasası gelmeden işine gidecek olanlar gidecek de bu nedir kardeşim! İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı! Bu fotoğraf bu sabah çekildi! Bugün yarım saatliğine markete çıktık ve ben gerçekten 'Pes' diyorum bize! Genç/yaşlı demeden, maşallah herkes sokakta! Sanırım Corona virüs bu tiplere uğramıyor. Minibüslere acilen denetim gelmeli.