İskender Evrenesoğlu hakkında bilinmeyen gerçek!

İskender Evrenesoğlu hakkında bilinmeyen gerçek!
Peygamber olduğunu iddia eden İskender Evrenesoğlu ABD’de öldü. Evrenesoğlu'nun geçmişte bir devlet kurumunda müsteşar yardımcılığı yaptığı ortaya çıktı.

Bir dönem peygamber olduğunu iddia ederek gündem olmaya çalışan ‘sahte peygamber’ lakaplı İskender Evrenesoğlu, uzun yıllardır yaşadığı ABD’nin Virginia Eyaleti Norfolk kentinde öldü. İskender Evrenesoğlu’nun ölüm nedeni bilinmezken yakınlarından da herhangi bir açıklama yapılmadı. Gündem olmak için skandal açıklamalarda bulunan İskender Evrenesoğlu’nun geçmişi merak konusu oldu. Peki, İskender Evrenesoğlu kimdir? Detaylar haberimizde…

İSKENDER EVRENESOĞLU KİMDİR?

Vahiy aldığını iddia eden İskender Evrenesoğlu 1942 yılında doğdu. Devlet Planlama Teşkilatı’nda planlama uzmanı olarak başladığı memuriyet hayatında müsteşar yardımcılığına kadar yükseldi. İskender Evrenesoğlu, kendisinin peygamber olduğunu uydurarak Allah katından kendisine kitap verildiği safsatalarını yaymıştı. Nur TV adlı kanalda sohbetler yapan Evrenesoğlu, canlı yayında yaptığı İslam’a ve akla aykırı yorumlarla gündeme geliyordu.