İŞKUR memur alımı başvuru şartları nelerdir

İŞKUR memur alımı başvuru şartları nelerdir
İŞKUR memur alımı yapacağını duyurdu. Peki İŞKUR memur alımı başvuru şartları nelerdir? Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği başvuru ile ilgili merak edilenler habeimizde.

Milyonlarca vatandaş İŞKUR'da memur olabilmek için memur alımı başvuru şartlarını merak ediyor. Kamu Memur alımı ve Kurum Dışı Kurum Kamu işçi alımı yapılıyor. İŞKUR bazı memur alımlarında KPSS şartı da arayan ilanlar arasında belediyelere alınan zabıta alımları da bulunuyor. Peki İŞKUR memur alımı başvuru süreci nasıl gerçekleşiyor? Başvuru şartları neler? Başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

İŞKUR MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Öncelikle İŞKUR'a kaydınız olması gerekiyor. Başvuru yapabilmeniz için 18 yaşını doldurmuş olmalısınız. Kamu haklarından mahrum olmaması, sağlık problemi bulunmaması, takım çalışmasına yatkın olması, yüz kızartıcı suç işlememiş olması, terör örgütleriyle ismi anılmamış olması, kendini geliştirmeye açık olması, dış görünüşüne dikkat etmesi, belirtilen eğitim düzeyinden mezun olması, kendisine verilecek görevleri yerine getirmesi gibi şartlar aranmaktadır. Bu şartlar dışında adaylardan ek nitelikler istenecektir. 

İŞKUR MEMUR ALIMI BAŞVURULARI

Kamu memur ilanları için, https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kamu-memur-alim-ilanlari/

Kurum Dışı Kamu işçi alımı ilanı için, https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Büro memur alımı için, https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267 adresleri üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.