İstanbulspor-Galatasaray maçında skandal görüntüler: TFF bu rezilliğin hesabını nasıl verecek?

İstanbulspor-Galatasaray  maçında skandal görüntüler: TFF bu rezilliğin hesabını nasıl verecek?
İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbulspor ve Galatasaray arasında oynanan karşılaşmada bozuk zeminin iyi gözükmesi için yeşile boyandığı ortaya çıktı. Beyaz forma ile sahaya çıkan Galatasaraylı futbolcular, maç boyunca yeşile boyanırken, skandal görüntüler büyük tepki topladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye'de Süper Lig'in marka değerine en fazla zararı veren bozuk zeminlere yönelik hiçbir girişimde bulunmamaya devam ediyor.

LUCAS TORREIRA HULK'A DÖNÜŞTÜ!

Bugün akşam saatlerinde oynanan İstanbulspor-Galatasaray mücadelesinde bozuk zeminin daha iyi bir görüntüye dönüştürülmesi için sprey boya ile boyandığı ortaya çıktı.

toreira.jpg

Özellikle Galatasaray'ın maça beyaz forma ile çıkması, oyuncuların üzerinde yeşil boyanın büyük lekeler oluşturmasına yol açarken, görüntülerin ardından sosyal medyada binlerce futbolsever TFF'yi adeta topa tuttu.

YABANCIYA ŞAHANE ZEMİN, TÜRKLERE KÖSTEBEK TARLASI!

Yalnızca 4 ay önce İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Şampiyonlar Ligi finali için aylarca zemin çalışmaları yapılmış ve Manchester City ile Inter arasındaki mücadelede Atatürk Olimpiyat Stadı'nda muhteşem bir zemin ortaya çıkmıştı.

TFF, yabancılar için harcadığı mesaiyi Türk futbolu için ayırmazken, Türk futbolseverler adeta köstebek tarlasına dönmüş zeminde futbol karşılaşması izledi.

tff3.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar