İslam Memiş "Çok ucuz kaldı" diyerek uyardı: Elinizdeki parayı buna yatırın

İslam Memiş "Çok ucuz kaldı" diyerek uyardı: Elinizdeki parayı buna yatırın
Ekonomist İslam Memiş, "Çok ucuz kaldı" diyerek parasını yatırdığı yatırım aracını açıkladı

Piyasalara ilişkin yaptığı doğru tahminlerle tanınan Ekonomist İslam Memiş yatırımcılara önemli uyarı ve tavsiyelerde bulanarak çarpıcı değerlendirmelerde yaptı.

14556.jpg

İran’ın İsrail’e yaptığı misillemenin piyasalara etkisini değerlendiren Memiş “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bu çatışma küresel piyasaları bambaşka bir yere götürür. Alımlar yapılmaya başlandı." ifadelerini kullandı.

DOLAR ÇOK UCUZ KALDI

Ekonomist İslam Memiş, doların şu an için çok ucuz olduğunu belirtirken "Tatilde olduğumuzdan şanslı bir süreç geçirdik. Şansımız ne kadar daha devam edecek onu kimse bilmiyor. Misilleme sırası İsrail’de. İsrail misilleme yaparsa çarşı pazar yine karışır.” Dedi.

“Ben ne mi yapıyorum?” ifadeleri ile parasını nereye yatrıdğını açıklayan İslam Memiş “Dolar ucuz kaldı. Dolar alıyorum. Çünkü altını daha ucuza almak ve parite yapmak için lazım olacak.” İfadelerini kullandı.

ALTIN İÇİN TARİH VERDİ

Ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarında da düşüş yaşanacağını belirterek tarihi verdi. Memiş "Ons taraftaki düşüşler gerçekleştiğinde dolar ile altın alınacak. Düşüş için Nisan olmadı Mayıs olur. Sonuçta hazırlığımı yapıyorum. Dolar da 31,25 TL ve 34,50 TL bant aralığını takip edeceğim. Her düşüş fırsat olacak." Dedi.

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.