İslam Oyunları’ndan Fenerbahçe'ye piyango: Konya’daki iş bilmezliğin ardı arkası kesilmiyor

İslam Oyunları’ndan Fenerbahçe'ye piyango: Konya’daki iş bilmezliğin ardı arkası kesilmiyor
Konya’da düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları’nın açılış töreninin Konya Büyükşehir Stadyumu’nda yapılması stadı kullanan arabam.com Konyaspor’u Avrupa kupalarından elenmesine neden olmuştu. Bugün oynanacak Medipol Başakşehir maçının Eskişehir’e alınmasının ardından yeşil-beyazlıların Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın da Eskişehir’e alınacağı öğrenildi.

Konya’da düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları’nın açılış töreninin Konya Büyükşehir Stadyumu’nda yapılması stadı kullanan İttifak Holding Konyaspor’u Avrupa kupalarından elenmesine neden olmuştu. Bugün oynanacak Medipol Başakşehir maçının Eskişehir’e alınmasının ardından yeşil-beyazlıların Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın da Eskişehir’e alınacağı öğrenildi.

Konya’nın ev sahipliğinde düzenlenen İslami Dayanışma Oyunları, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile 9 Ağustos’ta düzenlendi. Törende yapılan gösterilerin ardından İttifak Holding Konyaspor’un zemini tanınmaz hale gelirken başta A Spor olmak üzere yandaş basının ölü taklidi yapması tepki topladı.

KONYASPOR: “SPORCU SAĞLIĞI TEHDİT EDİLDİ”

Konyaspor’un Vaduz gibi güçsüz bir takıma elenmesi zeminin bozukluğuna yorulurken yeşil-beyazlılar maçlarını Eskişehir’e almak zorunda kaldı. Konyaspor yönetiminden yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu Maç Planlama Müdürlüğü''nün, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu''nda yaptığı zemin ve saha incelemesinde; mevcut zemin koşullarının sporcu sağlığını tehdit ettiği ve futbol oynamaya müsait olmadığı raporlanmıştır.” ifadelerine yer verildi.

FENERBAHÇE, ESKİŞEHİR’E GİDİYOR!

Son olarak Fenerbahçe’nin Konyaspor ile ligin 3. Haftasında deplasmanda oynayacağı maçın da Eskişehir’de oynanacağı iddia edildi. Konuya ilişkin gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesabından, “Konyaspor-Fenerbahçe maçının Eskişehir Atatürk Stadı''nda oynanma ihtimali yüksek. Görüşmeler sürüyor.” Paylaşımını yaptı.

yenicaggazetesi.com.tr