İslamcıların hedefinde Erdoğan ailesi ve AKP var

İslamcıların hedefinde Erdoğan ailesi ve AKP var
İktidara yakınlığı ile bilinen Türkiye Gazetesi yazarı Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. İstanbul Sözleşmesi ve KADEM'e eleştirilerde bulunan Şimşirgil, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a seslendi.

İstanbul Sözleşmesi ve Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)'e yönelik kamuoyunda eleştiriler sürerken Türkiye gazetesi yazarı tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

AKP'LİLERE SESLENDİ: HAKKI NE ZAMAN DİLE GETİRECEKSİNİZ?

Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil geçtiğimiz gün kaleme aldığı ve İstanbul Sözleşmesi'ne ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandığı yazısında AKP'li yetkililere seslendi.

Şimşirgil, AKP'li yetkililere hitaben "Hakkı ne zaman dile getireceksiniz?" ifadelerini kullandı.

"BU KADEM'DEN ÇIKINIZ"

Şimşirgil, “Artık ‘Ey KADEM’ciler’ demiyorum.” ifadesinin ardından Sümeyye Erdoğan’a seslenerek, “Milletin nefretini kazanmak yolunda son sürat ilerleyen bu İstanbul Sözleşmesi’ne karşı net tavrınızı gösteriniz. Bu KADEM’den çıkınız. Yoksa gerçekten Reis’e büyük zarar verdiğinizi ve siz oradasınız diye, Reis’e hürmeten söz söyleyemeyenler olduğunu biliniz. Sizi öne koyarak birilerinin rahatça AK Parti trollüğü yapmakta olduğunu lütfen artık görünüz.” ifadelerini kullandı.

HAKAN ALBAYRAK'TAN DAVUTOĞLU TEPKİSİ

Öte Yandan Ahmet Davutoğlu'nu Youtube kanalında programına konuk eden Yavuz Oğhan'ın RS FM'deki programlarına son verilmesine yazar Hakan Albayrak'tan çok sert tepki geldi. 

Twitter hesabından bir açıklama yapan Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

Program RS FM'de değil, Yavuz Oğhan'ın özel youtube kanalında yayımlandı; ama konu(k) Ahmet Davutoğlu olduğu için ve Ahmet Davutoğlu fena halde 'cıs' olduğu için Yavuz Oğhan ve arkadaşları RS FM'den kovuldu. Kovana, kovdurana, buna yol açan atmosferi oluşturana yazıklar olsun!

hakan-albayrak.jpg

İlgili Haberler