Fenerbahçe'nin 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. İsmail Kartal'a veda edildi

Fenerbahçe'nin 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı yapıldı. İsmail Kartal'a veda edildi
Fenerbahçe Kulübü'nün 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda başladı.

Mali Genel Kurula; başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve üyeler katıldı. Olağan mali genel kurula Başkan Ali Koç, eski teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte geldi. Genel kurulda yer alan üyelerin alkışlayarak karşıladığı İsmail Kartal lehine tezahüratlar da yapıldı. İsmail Kartal’a eşi ve çocukları da eşlik etti.

Fenerbahçe Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, yaptığı açılış konuşmasında 761 üyenin yer aldığını ifade etti.

Olağan Mali Genel Kurul Divan Başkanlığına Talat Yılmaz, oy birliği ile seçildi. Toplantı, 2021 yılı yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporunun okunması, görüşmeler ve 2021 yılı yönetim kurulu faaliyet ve denetim raporunun ibrası ile devam edecek. Sonrasında ise sırayla 2022 yılı bütçesi ve ek bütçenin genel kurul oylarına sunulmasına, mali konularda bağımsız denetim standartlarına göre denetimi üstlenecek bağımsız denetim firması seçiminin genel kurul oylarına sunulmasına, Türkiye Futbol Federasyonu Delegeleri ile Özerk Federasyonların delegelerinin seçimi ve sair konularda yönetim kuruluna görev süresinin bitimine kadar yetki verilmesine, kulüp üyeliğinden ihraç edilen Erçin Çoban, Şükrü Selman Akbulutlu ve Mahmut Aslan Baysal’ın ihraç kararının onaylanması veya kaldırılmasının ayrı ayrı genel kurul üyelerinin oylarına sunulmasına geçilecek.

Ali Koç''un yaptığı bazı açıklamalar;

"Trabzon''da asılan paçavra ile ilgili harekete geçen tüm derneklerimize, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun. Peki buradakiler, kaç kişi hukuk yoluna başvurdu? Camia olarak ayağa kalkmamız lazım. Ne olup bittiğine bakın! Benim konuşmam yetmez!"

''''Fenerbahçe kulübünden hiç bir alacağım yok.''''

 "Aykut Kocaman, Fenerbahçe''nin efsanesidir. Keşke ona da güzel bir şekilde veda edebilseydik."

"Pandemi ortaya çıktı, kur deli gibi arttı, sorumsuz TFF her sene beIN Sports''a indirim yaptı ama hapse biz gireceğiz. Ne güzel dünya! Yabancı sayısı belli değil, yayıncı kuruluş belli değil, harcama limiti belli değil, TFF ne olacak belli değil."

İSMAİL KARTAL''A VEDA EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklama ile Fenerbahçe''ye veda ettiklerini açıklarken, tecrübeli hocaya katkılarından dolayı teşekkür etti.

İsmail Kartal, 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı''nda ayakta alkışlandı.

İşte sarı lacivertli kulübün, ''''Yolun açık olsun Fenerbahçe''nin çocuğu İsmail Kartal'''' başlıklı yaptığı paylaşım;

 

 

İlgili Haberler