İsmail Küçükkaya'dan referandum açıklaması

İsmail Küçükkaya'dan referandum açıklaması
Deneyimli gazeteci İsmail Küçükkaya, canlı yayına aldığı konuklardan yola çıkarak referandum değerlendirmelerinde bulundu. Küçükkaya, AKP'nin diğer zamanların aksine ilk kez anlatmakta ve açıklamakta zorlandığını söyledi.

Usta gazeteci İsmail Küçükkaya, 'Çalar Saat' programında konuk ettiği isimler üzerinden referandum atmosferini değerlendirdi. 

MHP Genel Başkan adayları Meral Akşener, Sinan Oğan, Ümit Özdağ ve Koray Aydın'ı konuk ettiği programın Çalar Saat tarihinin açık ara reyting/share rekoru kırdığının altını çizen Küçükkaya, AKP içindeki en büyük sorunu da "ilk kez anlatmakta/açıklamakta zorlanıyorlar" sözleriyle ifade etti.

İşte İsmail Küçükkaya'nın açıklamaları: 

"MHP Genel Başkan adaylarının olduğu yayın hem kampanya döneminin hem de tüm Çalar Saat tarihinin açık ara reyting/share rekorunu kırdı. (28 share) Evet tarafından paketi en iyi @memetsimsek anlattı ve en yüksek share (25)'i ialdı. CHP'den @eczozgurozel ve @aykuterdogdu(25 share) zirvede. Başbakan, 3 Başbakan yrd, 3 AKP Gn Bşk Yrd.,AKP Grup Bşk Vekili ve iki AKP mv aldık. Gözlemim şu: PAKETİ ANLATABİLMEK ZOR. İÇERİK ZORLUYOR. Bugüne dek AK parti 'içerik avantajını' kullanıyor ve 'psikolojik üstünlüğü' elde tutuyordu. İLK KEZ "ANLATMAKTA/AÇIKLAMAKTA ZORLANIYORLAR."

 

İlgili Haberler