İsmail Ok; “Mazbatayı Kılıçdaroğlu ve Akşener'e getireceğim”

İsmail Ok; “Mazbatayı Kılıçdaroğlu ve Akşener'e getireceğim”
İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile TBMM' de bir araya gelerek yerel seçimler üzerine fikir alışverişinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı İsmail Ok ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık seçimi öncesi yapılan görüşmede önemli değerlendirmelerde bulunuldu. Millet İttifakının önemine değinen Kılıçdaroğlu, yaklaşan yerel seçimlerin milletimiz için çok değerli olduğunu, vatandaşların ülkede yaşanan olumsuzluklar üzerinde iktidar partisine ihtar çekmesi adına önemli bir fırsat olduğunu ifade etti.

İKİ GENEL BAŞKAN ELİNİ KALDIRACAĞIZ

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gösterdikleri İsmail Ok ile uzun bir süre sohbet ettikten sonra Balıkesir'i mutlaka kazanacaklarını ifade etti. Sözlerine devam eden Kılıçdaroğlu " İsmail Ok beyi Balıkesir’de mutlaka kazandıracağız ve İki Genel Başkan elini kaldıracağız “dedi.

MAZBATAYI KILIÇDAROĞLU VE AKŞENER'E GETİRECEĞİM

Yapılan görüşmelerde Balıkesir üzerindeki çalışmalardan bahseden Ok Balıkesir'i ve 20 ilçesini millet ittifakı olacak kazanacaklarını söyledi. İkili arasındaki görüşmenin sonunda İsmail Ok, Kılıçdaroğlu'na Balıkesir'in mazbatasını getireceğinin sözünü verdi.