İsmail Ok'a Savaştepe'de coşkulu karşılama

İsmail Ok'a Savaştepe'de coşkulu karşılama
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok Savaştepe İlçesinde coşkulu bir kalabalık ile karşılandı. Ok Savaştepe'de esnaf ve pazaryeri ziyareti yaparak, şehir merkezinde kalabalık bir vatandaş grubuna konuşma yaptı. 

Savaştepe Belediye Başkan Adayi Osman Özgür ALACA ile esnafı ziyaretlerinde Savaştepe yolu hakkımda ki vatandaşların şikayetlerini dinleyen Ok Savaştepe yolunu yapmak bize nasip olacak dedi.  

"SAVAŞTEPE KARARINI VERMİŞ"

Meydanda kalabalık bir gruba konuşma yapan İsmail Ok görmüş olduğu ilgi karşısında Savaştepeli hemşehrilerimiz kararını vermiş dedi. Sözlerine devam eden Ok "Savaştepe sokaklarını dolaşıyoruz. Her adımda yüzler, binler oluyoruz. Bizim yerimiz halkın yanı, halkın içi. Hiçbir zaman tepeden bakmadık. Derdini dinlemediğimiz, çözmediğimiz tek bir yurttaşımız kalmayana dek çalışacağız. Çalışa çalışa kazanacağız. Savaştepe kararını vermiş.  Müjdeler olsun. Hasret çok yakında bitiyor" dedi.

"SAVAŞTEPE YOLUNU YAPMAK BİZE NASİP OLACAK"

Son dönemlerde ölümlü kazaları ile meşhur olmuş olan Savaştepe yolu adete ölüm yolu olmuştu. Vatandaşın büyük tepkilerine neden olan yol Karayolları tarafından bir türlü yapilamiyor. Konu hakkında konuşan İsmail Ok " Karayolları görevini yapmamakta ısrarcı ise bizler görev başına geldiğimizde gerekeni yapma hususunda kararlıyız. Her ay ortalama bir vatandaşımızın hayatını kaybettiği bu yol için gerekirse büyükşehir 'e terki yapılması için yazışmalar yapacağız. Görünen  o ki bu yolu yapmak bize nasip olacak" dedi.