İsmail Saymaz canlı yayında bombayı patlattı. Aktif olarak doktorluk yapmayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan aşı yaptırdı

İsmail Saymaz canlı yayında bombayı patlattı. Aktif olarak doktorluk yapmayan Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan aşı yaptırdı
Gazeteci İsmail Saymaz, aktif doktorluk yapmadığı halde Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın korona virüs aşısı olduğunu söyledi. Saymaz ayrıca, Alan’ın belediyedeki doktordan daha önce aşı yaptırdığını kaydetti.

KRT ekranların yayınlayan ve Gazeteci Gürkan Hacır’ın sunduğu Uğur Dündar, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş’ın katıldığı programda İsmail Saymaz çok önemli bilgileri paylaştı.
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından korona aşısı olan AKP’li Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan hakkında çok önemli bilgi aktardı.
Saymaz, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın aktif doktor olmadığı halde belediyedeki doktordan daha önce korona aşısı olduğunu belirtti.
Saymaz, yaşananları değerlendirerek, “Bu olacak iş değil. AKP’li Belediye Başkanı ben de doktorum deyip, öncelik adı altında ayrımcılık uygulaması talep etmiş. Kendisine de bu sıfatı nedeniyle aşı vurulmuş” dedi.

İNGİLTERE KRALİÇESİ SIRASINI BEKLEDİ
Öte yandan, İngiltere’de aşıda önceliğin yaşlılar olacağı belirlenmişti. Düzenlemenin ardından Kraliçe 2. Elizabeth, aşıda öncelik istememiş ve kendi sırasının gelmesiyle birlikte yaş grubunda ikinci sırada aşı olmuştu.

İlgili Haberler